U eteru zasvirala Oliverova nova pjesma: "Divno, kao da još uvijek živi s nama"

0
Radiosarajevo.ba
U eteru zasvirala Oliverova nova pjesma: "Divno, kao da još uvijek živi s nama"

Slušatelji Bravo radija i Radija Dalmacije danas, 29. februara su 11 sati slušali novu pjesmu Olivera Dragojevića. Ne mogu ti reći Oliver je snimio prije smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pjesama.

Novi album od petka, 1. marta biti dostupan i na svim streaming platformama. 

"Porodica je ta koja je birala pjesme, iza njega je ostalo dosta pjesama. Trebalo je proći i vremena da se one mogu ponovo slušati u krugu porodcie i da se na pravi način mogu verificirati", rekao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat. 

Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024!

"Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na You tube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. 'Ne mogu ti reći' - 1. marta 2024. na svim servisima i svim radio postajama", najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog muzičara.

"Divno je čuti novu Oliverovu pjesmu, kao da još uvijek živi s nama", rekla je obožavateljica koja se javila u eter.

Šest godina nakon smrti Olivera Dragojevića izlazi njegov posljednji album

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, dok je za aranžman bio zadužen Eduard Botrić. U petak će premijerno biti prikazan i spot koji je djelo Matka Petrića.

"Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama", poručuje tim koji vodi Oliverov profil.

U petak će u osječkoj dvorani Gradski vrt biti održan i koncert 'Tragom Olivera'. Tu su svakako pjevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi.

Od balada do ritmičnih pjesama, spomenuti glazbenici, svojim izvedbama oživjeti će nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova, piše 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak