Šaban Šaulić 'zapjevao' na koncertu uz pomoć holograma: Publika se rasplakala

0
Radiosarajevo.ba
Šaban Šaulić 'zapjevao' na koncertu uz pomoć holograma: Publika se rasplakala

Pjevačica Ilda Šaulić održala je u četvrtak navečer, 10. oktobra, koncert u beogradskoj MTS dvorani.

Iz publike su je slušale kolegice Aleksandra Prijović i Milica Todorović, a jedan trenutak večeri bio je posebno emotivan za sve prisutne.

Na pozornici se pojavio trodimenzionalni hologram njenog oca, Šabana Šaulića, koji je, uz suze u očima, izveo drugu strofu pjesme Ne plači dušo. Ovaj trenutak ispunjen ljubavlju i tugom izazvao je suze ne samo na Ildinom licu, već i među publikom.

Euforija na ulicama Zenice: Navijači nestrpljivo čekaju meč sa Njemačkom

Nakon toga, Ilda je otpjevala emotivnu pjesmu Suza, a zatim se obratila publici, koja joj je aplaudirala.

"Hvala vam od srca! Svi su me pitali što će mi najviše nedostajati na ovom drugom solističkom koncertu, i naravno, rekla sam da je to izostanak mog oca. Ali, bar u ovom trenutku, on je ovdje sa mnom i s vama", izjavila je Ilda.

Veliku podršku Ildi je pružila i porodica, mama Gordana i brat Mihajlo koji je došao sa svojom suprugom te su otkrili da čekaju još jedno dijete. Prošle godine dobili su kćerku Manju.

Šaban Šaulić bio je i ostao 'kralj narodne muzike', a njegov gubitak nije preboljen ni poslije pet godina. Šaulić je 2019. godine izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, piše 24sata.

@hypetelevizija

Emotivno! Ilda Saulic evocirala uspomenu na oca Sabana Saulica! Momenat u MTS Dvorani koji je svim prisutnima naterao suze na oci! #hypetv

♬ original sound - HYPE TV

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak