Ovo su pjesme koje je Baby Lasagna pjevao prije 'Rim Tim Tagi Dim': Poznato gdje će dalje nastupati

1
Radiosarajevo.ba
Ovo su pjesme koje je Baby Lasagna pjevao prije 'Rim Tim Tagi Dim': Poznato gdje će dalje nastupati

Baby Lasagna oduševio je eurovizijsku publiku s hitom "Rim tim tagi dim" koji se nalazi u top 50 pjesma na svijetu, prema Spotify ljestvici. Muzičar je prije ove uspješnice imao i druge pjesme, koje se nisu probile do široke publike.

U pjesmi IG BOI, mladi muzičar pjeva: I wanna be Instagram boy, I wanna be social media toy, I wanna be famous, great big star, što bi u bosanskom prijevodu značilo: Želim biti Instagram dečko, igračka društvenih medija, slavna i velika zvijezda.

U pjesmi Don't hate yourself, but don't love yourself too much Baby Lasagna pjeva: 'Don't hate yourself, But don't love yourself too much, There are million millions of your kind, Think you're special, but you're not' što bi se na hrvatskom jeziku prevelo: 'Nemoj se mrziti, ali niti se previše voljeti, postoji milion ljudi kao ti, misliš da si poseban, ali nisi'.

Panika u Budimpešti: Ukrajina prekinula protok ruske nafte Mađarskoj

Prvi nastup će Lasagna imati već ovog mjeseca i to u Umagu u sklopu Sea Star Festivala koji se održava od 23. do 26. maja. Baby Lasagni pridružit će se i eurovizijska senzacija te predstavnica Italije na ovogodišnjem Eurosongu, Angelina Mango.

Oni će nastupiti u subotu, 25. maja. Tog dana nastupit će i trap zvijezde Senidah i Devito te popularni DJ-evi poznatiji kao Ofenbach.

Sljedeći nastup imat će početkom juna u Zagrebu. Glazbeno-scenski događaj Eurosong - najveći hitovi održat će se 8. juna u Boćarskom domu.

Baby Lasagna dobio nevjerovatan broj glasova od publike: Bizarni potezi odlučili da ne pobijedi

Uz Baby Lasagnu koji će sigurno zapjevati 'Rim Tim Tagi Dim' nastupaju i prošlogodišnja predstavnica Norveške na Eurosongu Alessandra Mele koja se predstavila s pjesmom 'Queen of Kings'. 

Baby Lasagna potvrdio je i nastup na Melodijama Jadrana koje se ove godine održavaju od 21. do 23. juna u Galeriji Meštrović u Splitu. On će udružiti snage s takmičarem Superstara Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom

Prvog dana u septembru nastupit će na Danima piva u Karlovcu, piše 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak