Jackie Chan u novoj komediji "Ride On" osvaja publiku širom svijeta

0
Radiosarajevo.ba
Jackie Chan u novoj komediji "Ride On" osvaja publiku širom svijeta

Film Ride On nova je komedija s legendarnim Jackiejem Chanom u glavnoj ulozi, a u filmu se pojavljuje i Wu Jing, jedan od najpoznatijih kineskih glumaca.

Priča prati propalog kaskadera koji jedva spaja kraj s krajem, a kamoli da se brine za svoga voljenoga konja - kaskadera imena Crveni zec (dijeli ime s poznatim konjem kojeg je posjedovao vojskovođa Lu Bu za vrijeme dinastije Han prije 1.900 godina).

Čovjek nerado traži pomoć od svoje otuđene kćeri i njeng dečka advokata nakon što ga obavijeste da bi konj mogao biti prodan na aukciji kako bi mogao pokriti svoje dugove.

Bosanac radio na novoj Appleovoj seriji sa slavnim Donom Cheadleom: Otkrio nam je detalje

Neočekivano, kaskader i konj preko noći postaju medijske senzacije kada njihova borba s utjerivačima dugova postane viralna.

To kaskaderu daje drugu priliku da bira između vlastite filmske karijere i porodice. Kao i uvijek, jednostavno ne možete pogriješiti u vezi filma u kojoj glavnu ulogu ima Jackie Chan, koji će u aprilu iduće godine navršiti 70 godina. Film je izašao u američka, britanska i kineska kina prije mjesec dana, a u nastavku pogledajte najavu koja će Vam izmamiti osmijeh na lice, prenosi Geek.hr.

Pogledajte trailer u nastavku: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak