Eminem objavio najemotivniju pjesmu karijere: "Ne zaslužujem titulu oca"

0
Radiosarajevo.ba

Eminem je nedavno zvanično predstavio novi album The Death of Slim Shady (Coup de Grace) i rasplakao fanove najemotivnijom pjesmom njegove karijere.

51-godišnjem reperu emotivne pjesme nisu strane, uprkos tome što je ipak poznatiji po brutalnim prozivkama. Više pjesama posvetio je svojim kćerkama, a Somebody Save Me s novog izdanja vjerovatno je najiskrenija numera koju je ikada napisao.

Završna pjesma novog albuma, koja koristi refren hita Jelly Rolla iz 2020. Save Me, predstavlja dirljivo izvinjenje njegovoj djeci, dok se žali na svoju borbu sa zavisnošću i svoju ulogu tate, i zamišlja kakav bi život bio da nije otišao na rehabilitaciju i preuzeo kontrolu nad svojim životom.

Dragan Bursać: A, kad će policajci iz Bihaća i Goražda biti raspoređeni na Zlatiboru i Kopaoniku?

"Još jedna pilula dok tonem. Poruka mojim kćerkama, ne zaslužujem čak ni titulu oca", kaže između ostalog Eminem.

Fanove je potresla ova brutalna iskrenost repera.

"Ovo me je uništilo. Eminem je oduvijek bio moj simbol snage i nade i svaki put kada je ranjiv u svojim pjesmama to me slomi", "Kakav emotivni udarac u stomak…", "Ne prestajem da plačem", pisali su oduševljeni fanovi na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak