Ters House Sarajevo i Franck: Vrhunska kafa za predstavnike start-up scene
Sarajevski freelanceri uživali u bogatoj aromi Franck Crema kafe
Privlačan miris najfinije mljevene turske kafe Franck Crema je dočekao freelencere, predstavnike start-upa i kreativce u coworking & event prostoru Tershouse u Sarajevu. Vrhunski okus i aroma uz finu pjenu aromu čini ovu tursku kafu idealnom za sve istinske ljubitelje ovog napitka, posebno one koji zbog užurbanog načina života i nemaju uvijek vremena za kuhanje kafe u džezvi.
Baš zbog toga Franck Crema se izdvaja od drugih jer se može pripremati na klasičan način u džezvi, ali i na praktičan i brz način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom. Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kafi nježnog okusa i bogate arome zahvaljujući kremastim notama čokolade i kakaovca, koje su prirodno prisutne u probranim zrnima ove kafe. Te zavodljive aromepružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje turske kafe.
Sukob navijačkih grupa u Sarajevu: Huligani palili baklje i izazvali paniku
Većina prisutnih je priznala da šoljica ove fine kafa i njen bogat miris dobro dođu u toku predaha od svakodnevnog zahtjevnog rasporeda, a Franck Crema kafa, 100 posto prava turska mljevena kafa im se posebno sviđa jer ima dodatnu vrijednost - praktičnost pripreme koja se ogleda u prelijevanju vrućom vodom, koja im je itekako dobrodošla opcija, posebno kada nemaju puno vremena ili nisu u prilici pripremiti kafu u džezvi.
U najvećem coworking prostoru u BiH, Ters House Sarajevo, koji je proizašao iz potrebe za poticanjem saradnje između freelancera, start-upa i poslovnog sektora, kao i jačanjem poslovne zajednice u segmentu poslovanja i umrežavanja firmi i pojedinaca, predstavljena je priprema Franck Creme na tradicionalan način kuhanjem u džezvi, ali i praktičan način prelijevanjem vrućom vodom. Svi istinski kafoljupci tako mogu odabrati omiljeni način pripreme i svoj dnevni ritual ispijanja obogatiti šoljicom najfinije Franck Creme.
"Mi u Ters House Sarajevo kreiramo idealnu radnu atmosferu za sve kompanije i pojedince koji će ostvariti mnoge beneficije kroz svoj rad u našem coworking prostoru. Posebno nam je drago ako dobijemo priliku da naše korisnike okupimo na jednom mjestu, a kada im pri tome poslužimo, vrlo brzo i praktično i našu omiljenu Franck Crema kafu čiji miris vas dočeka na ulasku u naš coworking prostor, onda je uspjeh još veći", izjavila je Ida Ćurovac, voditeljica prodaje Ters Housea.
Franck Crema proizvodi se u Franckovom pogonu u Grudama gdje ističu kako u razvoju svojih proizvoda uvijek prate preferencije, navike i očekivanja domaćih potrošača u skladu s dinamikom industrije kafe na globalnom nivou.
Erna Šošević, osnivačica Bizbook, B2B mreže za napredno poslovanje se vrlo rado pridružila poduzetnicima danas u Ters Houseu i uz šoljicu omiljene Franck Crema kafe zaključila:
"Pozdravljam i podržavam Franck-ovu inicijativu i današnje druženje jer smatram da poduzetnici kao specifična kategorija zaslužuju mnogo više pažnje u javnom prostoru. Umrežavanje nam pruža velike mogućnosti da upoznamo nove ljude iz raznih sektora, da učimo jedni od drugih i pomažemo se na našem razvojnom putu. Posebno je današnje druženje značajno jer su ovakvi događaji idealna prilika za razmjenu iskustava i znanja iz svijeta poduzetništva, te jačanju naše mreže podrške koja je danas veoma bitna."
Istinski ljubitelji kafe od sada mogu uživati u omiljenoj aromi Franck Crema kafe bez obzira koji način pripreme odabrali – klasično ili praktično. Možete je naći u više različitih pakiranja – u vrećicama od 200, 500 grama kao i praktičnom pakiranju koje se može lako ponijeti bilo gdje – vrećici od 9 grama koje je dovoljno za jednu šoljicu kafe.
Bili u društvu ili sami, na poslu ili putovanju, s porodicom ili prijateljima, Franck Crema će uvijek biti vaš vjeran pratilac i svojim prepoznatljivim okusom i neodoljivom aromom u trenutku vas oraspoložiti!
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.