Taco Bell, poznati američki lanac brze hrane inspirisan Meksikom, stiže u Bosnu i Hercegovinu

Promotivni tekst

Kompanija TASTRA Bell d.o.o zvanično je najavila dolazak Taco Bell restorana na bh. tržište ovog ljeta.

Ovaj kalifornijski brend dio je Yum! Brands grupacije i jedan je od vodećih svjetskih restorana brze hrane inspirisane meksičkom kuhinjom, a prvi restoran će biti otvoren u Sarajevu na Ilidži.

Taco Bell sa sjedištem u Irvineu (Kalifornija) i sa preko 7.000 restorana širom svijeta, u svom meniju nudi raznolike proizvode inspirisane meksičkom kuhinjom sa hrabrim i jedinstvenim ukusima, kao što su poznati Crunchy Taco, buritosi, quesadille, nachosi i ikonični Crunchwrap Supreme™.

Kompanija trenutno zapošljava članove tima, a svi zainteresovani mogu poslati svoju prijavu na email posao@tacobell.ba ili putem forme na tacobell.ba/prijava

Foto: Taco Bell: Posao u Taco Bell-u

Iz tima restorana Taco Bell poručuju da sa nestrpljenjem očekuju svoje goste i njihove prve dojmove nakon što isprobaju neke od ukusnih proizvoda sa menija.

Više informacija pronađite na Facebook, Instagram ili web stranici.

O Taco Bell Corp.

Taco Bell Corp., podružnica Yum! Brands, vodeći je globalni restoran brze hrane inspiriran meksičkom kuhinjom. Nudi personalizirane i prilagođene tacose i buritose te druge specijalitete sa hrabrim okusima, kvalitetnim sastojcima, izvanrednom vrijednošću i vrhunskom uslugom kupcima, privlačeći tako preko 40 miliona kupaca sedmično širom svijeta. Trenutno postoji preko 1.000 Taco Bell restorana u 31 zemlji izvan Sjedinjenih Američkih Država.

O TASTRA Bell d.o.o

Kompanija TASTRA Bell d.o.o. Sarajevo ponosno nosi ekskluzivnu franšizu za Taco Bell u Bosni i Hercegovini i osam država Zapadnog Balkana. Reputacija pouzdanog franšiznog partnera Yum! brendova počiva na profesionalnoj sposobnosti vođenja restorana svjetske klase.

Posvećeni su kreiranju i pružanju jedinstvenog iskustva koje oduševljava goste i ujedno inspiriše timove.

U prilog njihovom djelovanju govori činjenica da kompanija TASTRA d.o.o. Sarajevo više od dvije godine uspješno posluje kao ekskluzivni franšizer za KFC restorane u BiH, donoseći svjetske okuse i uslugu na lokalno tržište.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak