Projekcijom filma "Nakon ljeta" otvara se Bingo Ljetno kino u Tuzli

1
Promotivni tekst
Projekcijom filma "Nakon ljeta" otvara se Bingo Ljetno kino u Tuzli

Bingo Group, najveća poslovna grupacija u Bosni i Hercegovini, nastavlja saradnju sa Sarajevo Film Festivalom kao ekskluzivni partner. Na Trgu Slobode u Tuzli, Bingo za sve ljubitelje sedme umjetnosti donosi jedinstveno Ljetno kino na otvorenom sa 400 mjesta, naše mjesto susreta, gdje će posjetioci moći uživati u projekcijama iz Open Air programa pod vedrim nebom.

Film koji otvara Sarajevo Film Festival jeste komična drama "Nakon ljeta" istaknutog bosanskohercegovačkog režisera Danisa Tanovića. "Nakon ljeta" će istovremeno biti prikazan i na velikom ekranu Ljetnog kina u Tuzli. Ovaj film prati mladu ženu Maju koja dolazi na udaljeni otok kako bi riješila pitanje porodičnog nasljedstva. U vrtlogu novih emocija i kroz niz nepredviđenih situacija, Maja se suočava s pitanjima iz svoje prošlosti. Potraga za nasljedstvom postaje potraga za vlastitim identitetom i oprostom.

Kako su Bingo Group i Sarajevo Film Festival simboli domaćeg uspjeha, predanosti i rasta te dijele mnoge zajedničke vrijednosti, njihova saradnja doprinosi jačanju kulturne i ekonomske slike naše zemlje.

Kao najvažnije mjesto zajedništva u Bosni i Hercegovini, Bingo je mjesto gdje se počinju nova poglavlja kroz kupovine, druženja i svakodnevne avanture.

Stoga, dođite i uživajte u magiji filmske umjetnosti pod vedrim nebom, jer Bingo ljetno kino u Tuzli je mjesto za nezaboravne trenutke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak