Otvoren novi Omega shop u Sarajevu, kupce čeka popust od 20 posto na cjelokupan asortiman

0
Promotivni tekst

U četvrtak, 13.06.2024. godine, otvoren je novi Omega shop u Sarajevu na preko 400 m2 prodajnog prostora, koji se nalazi na adresi Butmirska cesta br. 21 Ilidža.

Od dana otvorenja do 20.06. kupci mogu ostvariti popust do 20% na cjelokupan asortiman, a za prvih 50 kupaca osigurani su vrijedni pokloni. Nova poslovnica nudi ekskluzivnu ponudu Beko i Grundig uređaja, te ponudu ostalih svjetskih brendova kao što su Samsung, Tefal, Rowenta, Napoleon, Yenkee, Lamart i mnogi drugi.

Omega d.o.o. je porodična firma osnovana 1990. godine u Živinicama. Kao jedna od prvih privatnih firmi u BiH. Na početku se bavila prodajom roba široke potrošnje, a zatim i namještaja, te bijele tehnike i potrošačke elektronike.

Foto: Omega Shop: Otvoren novi Omega shop u Sarajevu

Danas je Omega lider na BH tržištu bijele tehnike. Trenutno se bavi veleprodajom i maloprodajom bijele tehnike i potrošačke elektronike, kao i veleprodajom roba široke potrošnje, te servisiranjem uređaja bijele tehnike i televizora. U svom vlasništu ima dva tržna centra u Tuzli (Robna kuća Tuzlanka d.d.) i Živinicama (Robna kuća Omega Živinice), te se u okviru toga bavi iznajmljivanjem nekretnina. U 2020. je osnovala i kćerku firmu Omega nekretnine d.o.o. koja se bavi izgradnjom stambeno-poslovnih objekata.

Omega ima 350 uposlenika u poslovnim jedinicama širom BiH. Zaposlenici su jedan od najvažnijih potencijala društva, te u skladu sa potrebama i radnim mjestima vrši se kontinuirana briga o razvoju i edukaciji zaposlenika. Maloprodajna mreža je razvijena širom zemlje sa 39 maloprodajnih poslovnih jedinica Omega shop i online prodajom omegashop.ba.

Posjetite novi Omega shop na adresi Butmirska cesta br.21 Ilidža u Sarajevu i uvjerite se zašto je Omega lider na BH tržištu bijele tehnike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak