Novi ured GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo u Mostaru

Promotivni tekst

Kompanija  GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, danas je u Mostaru postojećim, ali i budućim klijentima, svečano otvorila vrata svog novog ureda na adresi Alekse Šantića broj 8. Otvorenju su prisustvovale brojne zvanice i novinari, dok je svečani čin otvaranja vrata i ozvaničenje početka rada ureda za sve građane, bio iza 13:00 sati.

Naš novi ured u Mostaru je prozvod ujedinjenosti ureda GRAWE 1 Mostar i ureda akvizirane kompanije VGT. Sretni smo što će od sada na jednom mjestu svi građani Mostara, imati mogućnost upoznati se sa našim vrhunskim ponudama te se detaljno informisati o brojnim aktuelnim pogodnostima. Novim, zajedničkim uredom, s potpuno novim ambijentom, cilj nam je unaprijediti, pojednostaviti i pospješiti  način prodaje, ugovaranja programa osiguranja i informisanja klijenata.“, kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.

Pri svečanom otvorenju,  bile su uručene i vrijedne donacije:

„Centar za stara i iznemogla lica – osobe Mostar“, „Ekološki -  roniteljski klub LEUT“ i  „Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim i kombinovanim teškoćama „SUNCE“ Mostar“  , čime je kompanija GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u lokalnu zajednicu i njen razvoj.

O atraktivnim programima osiguranja i aktuelnim pogodnostima istih, na ovoj lokaciji se već od 25.06.2019. mogu uvjeriti i građani i privredni subjekti Mostara. GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je pripremilo i specijalnu pogodnost za prvih 20 klijenata u novom uredu, koji odaberu i ugovore neki od velikog broja ponuđenih programa osiguranja, u vidu police putnog zdravstvenog osiguranja za 8 dana. Iz GRAWE osiguranja podsjećaju na aktuelnu ljetnu ponudu osiguranja Vaše imovine, GRAWE DOM- Vaš dom u sigurnim rukama. Uz posebne pogodnosti ugovaranja police osiguranja za Vaš dom, bezbrižno otputujte i iskoristite dane odmora, a osiguranje svoje imovine povjerite GRAWE, osiguranju na Vašoj strani!

Na svečanom otvorenju ureda je također istaknuta jedna nova fleksibilna pogodnost za vjerne, ali i potencijalne korisnike: GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je uvelo kartično plaćanje na POS terminalima sa dvije opcije plaćanja: jednokratno i obročno (na maksimalno 6 rata). POS terminali su napravljeni u saradnji s UniCredit bankom i nalaze se u spomenutom novootvorenom uredu u Mostaru.

Radno vrijeme ureda u Mostaru će biti radnim danima od 7:30 do 16:00 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak