Konzum Sarajka dočekala kupce u potpuno preuređenom, još ljepšem i modernijem ambijentu

0
Promotivni tekst

Konzum prodavnica u sarajevskom BBI centru danas je ponovo otvorena za kupce nakon potpunog renoviranja koje je trajalo prethodnih mjeseci.

U novom modernom ambijentu na postojećih više od 1.000m² prodajne površine dodatno je proširen i prilagođen asortiman s posebnim naglaskom na odjele zdrave hrane, mesnice i ribarnice, gastra, delikatese, slastičarne te kozmetike. Svakim danom kupcima će kvalitetnu i brzu uslugu osiguravati 36 zaposlenika, a kako bi se omogućila još brža i jednostavnija usluga plaćanja u skladu sa aktuelnim trendovima uvedene su samouslužne Tik – Tak blagajne za kartično plaćanje te unapređena usluga kartičnog plaćanja na klasičnim blagajnama.

Preuređenje prodavnice prati i novi vizuelni identitet pod nazivom "Konzum Sarajka", nazvan po nekadašnjoj poznatoj Robnoj kući "Sarajka", koja je godinama bila jedan od značajnih simbola Sarajeva, a nalazila se na mjestu današnjeg BBI Centra.

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

"Sjećanje na vrijeme kada je Robna kuća "Sarajka" bila jedno od glavnih odredišta za kupovinu u Sarajevu budi pozitivne i drage emocije kod Sarajlija, te smo željeli da na ovoj lokaciji i dalje imamo poveznicu koja evocira najljepše uspomene kod naših kupaca iz Sarajeva, a ujedno i da kupcima iz drugih bh. gradova i stranim turistima ovo mjesto bude prilika da čuju poneku zanimljivu anegdotu ili činjenicu iz prošlih vremena. Konzum Sarajka se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu i vrlo je značajan objekat u našoj maloprodajnoj mreži, te smo se odlučili za njegovo potpuno renoviranje kako bismo kupcima ponudili još bolji i ljepši ambijent koji će dodatno upotpuniti ugođaj kupovine. Želja nam je da od sada vaš i naš Konzum Sarajka svakim danom odiše karakterom i autentičnošću prave Sarajke... odvažne, moderne, dostojanstvene i snažne." – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Foto: Dž.K./Radiosarajevo: Haris Arnautović

Program otvorenja Konzuma Sarajka okupio je veliki broj gostiju, poslovnih partnera, dobavljača i kupaca. Za prve kupce su pripremljeni vrijedni pokloni, a svaka 50. kupovina bila je besplatna.

Intenzivan plan otvorenja novih prodajnih objekata i preuređenja postojećih Konzum nastavlja realizovati i dalje. S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresovani koji posjeduju poslovni prostor za iznajmljivanje minimalne površine 150m² na području Hercegovine, srednje Bosne, sarajevskog i tuzlanskog kantona da svoju ponudu pošalju na mail adresu razvoj@konzum.co.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak