Donosimo atmosferu sa rođendanske zabave na terasi gastro marketa Crvena jabuka Marijin dvor

0
Promotivni tekst

Rapsodija okusa uz predivan mediteranski ambijent obilježili su proslavu 2. rodjendana Gastro marketa Crvena jabuka koja je u prisustvu brojnih partnera, javnih ličnosti, medija i ljubitelja dobre hrane upriličena na terasi sa najljepšim pogledom na Sarajevo.

Ono što je posebno privuklo pažnju svih zvanica je ketering na kojem se nalazilo preko 20 različitih jela posebno pripremljenih u razvojnoj kuhinji Gastro marketa.

Od vegetarijanskih do veganskih jela, sushija, te izvrsnih delicija, mesnih i mediteranskih specijaliteta, svaki zalogaj je bio istinsko putovanje kroz raznolike ukuse i jedinstvene kombinacije sastojaka.

Pored široke gastro ponude posebno smo uživali u italijanskom gelatusicilijanskim ekskluzivnim sirevima.

Tradiconalno, u saradnji sa kompanijom Fina vina specijalno za ovu priliku, otvorena je raritetna 12 l boca vina koje dolazi iz čuvene francuske regije Hermitage - Domaine de la Chapelle 2014 Jeroboam - 100% Syrah sa Intenzivno rubin crvenom bojom. Radi se o vrlo kompleksnom vinu sa bogatim aromama crnog i bobičastog voća, slatkih začina i začinskog bilja.

Foto: Crvena jabuka: Drugi rođendan Crvene jabuke Marijin dvor

Uz bend i lagane zvuke gitare, obogaćene saksofon izvedbom, noć je završila sjajnim nastupom DJ-a.

Kreativnost i stručnost kuhara marketa Crvena jabuka Marindvor su se manifestovali u svakom detalju, pružajući ne samo iznenađujuće, već i nezaboravno iskustvo za naše nepce.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije

Podijeli članak