Besplatan kurs grafičkog dizajna: Ispoljite svoju kreativnost

Promotivni tekst

Grafički dizajn – savremeno i unikatno zanimanje, izuzetno traženo i profitabilno zbog primjenjivosti u svakoj industrijskoj grani, koje možemo opisati kao raskrsnicu koja spaja umjetnost i IT.

ITAcademy vam ovog puta poklanja priliku da se upoznate s jednim od najtraženijih i visoko plaćenih IT zanimanja na potpuno besplatnom kursu „Uvod u grafički dizajn”, koji počinje 22. juna! Iskoristite ovu jedinstvenu šansu da na pravi način usmjerite svoju kreativnost kroz praktični rad u najpopularnijim dizajnerskim programima, te usvojite nova znanja i sposobnosti koja vam mogu promijeniti tok karijere.

Kurs će se održavati dva puta sedmično sa ukupnim trajanjem od 24 časa u najsavremenije opremljenim multimedijalnim salama ITAcademy u centru Sarajeva, na adresi Zmaj od Bosne 16, Kubus D.

Bijela kuća ponovila da je SAD protiv izraelskog kopnenog napada na Rafah

Ovo ljeto započnite prilikom za novu uzbudljivu karijeru ili napredak u postojećoj na jednom od najpopularnijih kurseva i uz iskusnog mentora.

Broj mjesta je ograničen, zato požurite sa prijavom i na vrijeme osigurajte svoje mjesto!

Dizajnirajte karijeru o kakvoj oduvijek maštate

Da li ste znali da čak 45% populacije spada u vizualni tip ljudi, koji pamte i razmišljaju na vizualan, odnosno slikovit način? Da li ste sami primjetili da dobro pamtite neobične bilborde, reklame, logotipe, slike i drugačije reagujete na njih?

Upravo u tome se krije moć grafičkog dizajna, koji se izražava različitim vizualnim rješenjima, kao što su logotipi, bilbordi, plakati, brošure, ambalaže, web stranice, animacije, video-sadržaji, prelom knjige i drugi grafički produkti koji se upotrebljavaju na različitim medijima. Grafički dizajneri koji pomoću svoje kreativnosti, sposobnosti i znanja kroz raznovrsne dizajnerske programe kreiraju potrebna vizualna rješenja i direktno učestvuju u dizajniranju, izgradnji i održavanju imidža kompanija potrebni su u svim oblastima.

Ako i vi želite pretvoriti svoju maštu u visoko plaćeno djelo, počnite sa građenjem svoje uspješne karijere u jednoj od najtraženijih oblasti – grafičkom dizajnu. U svijet vizualnosti će vas uputiti i kroz njega sprovesti iskusni grafički i UX/UI dizajner Bakir Ganić, koji ima preko 20 godina iskustva.

Kurs je u potpunosti prilagođen početnicima i onima koji su već napravili prve korake u svijetu grafičkog dizajna, gdje se pruža izvanredna mogućnost da se usvoje potrebna znanja, vještine i upoznaju moći najzastupljenijih Adobe programa koje svaki dizajner koristi u radu. Na ovom kursu radit ćete u Photoshopu, Illustratoru i InDesignu. Imat ćete priliku da radite na čak tri projekta, koja ćete moći odmah upotrijebiti za kreiranje ili dopunjavanje svog dizajnerskog portfolija, uvrstiti u svoju biografiju i objaviti na različitim digitalnim platformama.

ITAcademy – Adobe Authorized Training Center

ITAcademy kao zvaničan Adobe trening centar ima zajednički cilj za sve polaznike koji se odluče za kurs „Uvod u grafički dizajn” – da im omogući savladavanje osnovnih funkcija Adobe programa, koje su danas neophodan alat u dizajnerskom poslu. Ovaj kurs će vam pružiti čvrstu podlogu, a svoje usavršavanje možete nastaviti na veoma popularnom jednogodišnjem programu školovanja na ITAcademy – Print & Graphic Design.

Školovanje na ITAcademy će vas u potpunosti pripremiti za visoko plaćene poslove ili freelance karijeru, što će potvrditi brojni svjetski priznati certifikati koje nakon školovanja možete steći potpuno besplatno. Usvojit ćete sva potrebna znanja i vještine koje odlikuju uspješnog grafičkog dizajnera.

I ne samo to, ako se odlučite za školovanje na ovom smjeru, imat ćete priliku da u okviru ITAcademy Dizajn studija radite na svojim prvim velikim projektima i za kratko vrijeme steknete veliko iskustvo, dobijete preporuke od renomiranih kompanija i povežete se sa klijentima iz zemlje i regiona. Brojni polaznici su iskoristili ove resurse, te već u toku školovanja započeli svoju dizajnersku karijeru – pročitajte njihove utiske.

Broj mjesta na besplatnom kursu je ograničen! Prijavite se što prije!

Za upis na besplatni kurs „Uvod u grafički dizajn” ostalo je još samo nekoliko dana!

Podsjećamo vas da je broj mjesta ograničen, zato požurite i jednim klikom se prijavite kako biste osigurali sebi mjesto i već 22. juna uplovili u kreativni svijet grafičkog dizajna!

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak