Axl: Slash mi je ugrozio zdravlje

Radiosarajevo.ba
Axl: Slash mi je ugrozio zdravlje


Pjevač grupe Guns N' Roses Axl Rose tvrdi da mu je Slash navodno ugrozio zdravlje, jer su ga on i nekadašnji menadžer benda Alan Niven primoravali da ide na turneju Use Your Illusion iz ličnih razloga, poziva se Kurir-info.rs na Tanjug.

"Kao što sam govorio i prije, nije trebalo da idemo na turneju 1991. godine. Po mom mišljenu, Alan je htio novac, a Slash je htio da putuje i nije ga bilo briga za moje stanje, moja sigurnost i zdravstveno stanje nisu bili bitni", rekao je Rose. On je rekao da njegove namjere nisu da isprovocira nekog od njegovih nekadašnjih kolega.

"Moje namjere nisu da nekoga uvrijedim i ne želim da neko shvati to kao 'udarac' na bilo koga od članova benda iz bilo koje postave", rekao je Axl Rose.

Nakon poznatih muzičara Justina Biebera, Katy Perry, benda U2 i bend Guns N' Roses će u kinima predstaviti 3D koncertni film, koji je nastao na nastupima u Las Vegasu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije