Dokumentarac "This Is It" u specijalnom izdanju

Radiosarajevo.ba
Dokumentarac "This Is It" u specijalnom izdanju

Posthumni dokumentarac Michaela Jacksona, "This Is It", nakon dvosedmičnog igranja u kinima spreman je za izlazak na dvostrukom DVD-u koji će biti prepun dodatnim materijalima, a u prodaji će biti dostupan krajem januara 2010. godine.

Dodatni materijali, između ostalog, donose sirovi materijal i kompletne izvedbe pjesama "Smooth Criminal" i "Thriller", odnosno isječak sa snimanja pozadinskog filma "Smooth Criminal".
Kao posebni dodaci tu su dva kratka dokumentarca "Staging the Return: Beyond The Show" i "Staging The Return: The Adventure Begins" koji pokazuju Michaela u razvoju koncepta nesuđene turneje.

Poseban disk će popratiti razgovori s redateljem Kennyem Ortegom i plesnim timom s proba za turneju, zatim trailer filma, audicije za plesače, uvid u kostime, sjećanje na Michaela i svi pozadinske filmovi koji bi se prikazivali tokom nastupa na koncertima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije