Nesreća na Jadranu: Mađar jahtom naletio na jedrilicu

0
Radiosarajevo.ba
Nesreća na Jadranu: Mađar jahtom naletio na jedrilicu
Foto: Slobodna Dalmacija / Ilustracija

U pomorskoj nesreći koja se 21. juna oko 12.10 sati dogodila nedaleko otoka Smokvica teže je povrijeđen 62-godišnji austrijski državljanin, objavili su u četvrtak iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Do pomorske nesreće je došlo na način da 38-godišnji mađarski državljanin, upravljajući motornom jahtom, koja plovi pod njemačkom zastavom, zanemario važnost savjesnog izviđanja i promatranja radi potpune procjene situacije, a isto tako zanemario i važnost kretanja sigurnom brzinom, uslijed čega je naletio na krmeni dio jedrilice kojom je upravljao 62-godišnji austrijski državljanin.

Uslijed udara 62-godišnjak je pao i teže se povrijedio te je zadržan na promatranju u Općoj bolnici u Šibeniku", opisala je nesreću šibenska policija.

Ne možete skinuti boju sa prstiju: Evo nekoliko savjeta kako oprati ruke poslije farbanja jaja

Ne možete skinuti boju sa prstiju: Evo nekoliko savjeta kako oprati ruke poslije farbanja jaja

Osumnjičeni 38-godišnji mađarski državljanin je, zbog ugrožavanja posebnih vrsta prometa, uz krivičnu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije