Šta se dešavalo na Širokači: Komšija ispričao detalje jezivog zločina

7
Radiosarajevo.ba
Šta se dešavalo na Širokači: Komšija ispričao detalje jezivog zločina
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sead Zubčević

U Sarajevu u porodičnoj kući u ulici Žagrići na Širokači, koja je sinoć izgorjela u požaru, pronađena su tri tijela. Prema nezvaničnim informacijama koje su pružile komšije, riječ je o dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

Za portal Radiosarajevo.ba je komšija Sead Zubčević ispričao kako je on vidio nemili događaj.

"Prvo su se čuli pucnji iz vatrenog oružja, onda se čula neka galama", kazao je Zubčević.

Ministar Ramo Isak poslao novu poruku Miloradu Dodiku

Ministar Ramo Isak poslao novu poruku Miloradu Dodiku

"Komšinica je u međuvremenu zvala policiju na svoju volju. Osjetila je opasnost, kao da je imala instinkt. Ovdje komšiluk je konzervativan, svako se o sebi zabavio. Ovdje sad, ne daj bože, da ti pozli, niko ti ne bi prišao", komentarisao je.

"Nakon pucnjeva, policija je brzo došla. Pregovarali su s njim, dok je on s balkona govorio 'ne prilazite mi, imam bombu'. Njih je kidnapovao i pucao bratu u noge, dok je žena dozivala pomoć", rekao je Zubčević opisujući razvoj situacije.

"Oni su bili u kući, noć je padala. Odjednom, planu kuća. Vatrogascima je trebalo neko vrijeme da krenu s akcijom, to je trajalo skoro čitavu noć, a onda je on tom bombom (raznio) i sebe i brata i snahu", završio je potresnu priču komšija Zubčević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije