Mirza Ganić kandidat SDA za gradonačelnika Visokog

2
Radiosarajevo.ba
Mirza Ganić kandidat SDA za gradonačelnika Visokog
Foto: Facebook / Mirza Ganić i Esad Semić

Gradski izvršni odbor SDA Visoko jednoglasno je donio odluku prema kojoj će dosadašnji gradonačelnik Mirza Ganić ponovo biti kandidat za gradonačelnika Visokog na ovogodišnjim lokalnim izborima, a shodno jednoglasnom prijedlogu svih mjesnih odbora, saopćila je Gradska organizacija SDA Visoko.

"Iza gradonačelnika Ganića stoje konkretna djela i rad za sve građane Visokog i upravo zbog toga ga narod voli i uvažava.

Donesena je i odluka da istaknuti privrednik Esad Semić ponovo bude nosilac liste za Gradsko vijeće Visoko zajedno sa Anisom Hadžimejlić - Halilović koja će se naći na broju dva.
 
U narednim danima bit će prezentirana cjelokupna lista kandidata SDA Visoko za Gradsko vijeće Grada Visoko.

Jasmin Medić za austrijski medij: 'Odnos Aleksandra Vučića prema genocidu i ratnim zločincima'

Jasmin Medić za austrijski medij: 'Odnos Aleksandra Vučića prema genocidu i ratnim zločincima'

SDA Visoko je pozvala sve političke subjekte na zajedničku saradnju, zbog općeg dobra svih naših građana, ali i na fer i korektnu kampanju sa sloganom "Za bolje Visoko - zajedno"", navedeno je u saopćenju.

MIRZA GANIĆ PONOVO KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA, A ESAD SEMIĆ NOSILAC LISTE ZA GRADSKO VIJEĆE Gradski izvršni odbor SDA...

Posted by SDA Visoko on Tuesday, April 30, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije