Konaković nastavio prepucavanje s Dodikom: "Sinoć galamdžija, danas šaljivdžija..."

6
Radiosarajevo.ba
Konaković nastavio prepucavanje s Dodikom: "Sinoć galamdžija, danas šaljivdžija..."
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković

Ministar vanjskih poslova BiH, Elmedin Konaković, nastavio je prepucavanje s Miloradom Dodikom na društvenim mrežama.

Nakon što je predsjednik RS najavio "ekskluzivni snimak" Konakovića iz Luksemburga, a onda kazao da se šalio, stigao je odgovor ministra vanjskih poslova BiH.

"Sinoć galamdžija, a danas šaljivdžija. Drami, prijeti, kuka, plače, al’ na kraju konja veže gdje mu aga kaže", napisao je Konaković.

EURO 2024 | Evo kada i u kojem terminu se igraju utakmice polufinala Europskog prvenstva

EURO 2024 | Evo kada i u kojem terminu se igraju utakmice polufinala Europskog prvenstva

Ranije je Dodik nazvao Konakovića "levatom".

"Dino, bolan, znao sam da si levat, ali da si toliki levat, nisam ni pretpostavljao. Svi su još sinoć shvatili da te sprdam, samo si se ti primio k'o saučešće", napisao je ranije Dodik.

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković je ranije napisao da je vidio Dodikovog špijun a nenaspavanog u Luksemburgu.

"Bilo bi baš dobro da Dodik objavi "ekskluzivni snimak" mog nastupa u Luksemburgu i šta sam govorio na sastanku s ministrima vanjskih poslova EU, al' ja mislim da neće i da ne smije.

Ne smije iz dva razloga, jedan je jer će cjelokupna javnost u BiH jasno čuti kako on kotira u EU i kakva je štetočina, a drugi je što će u veoma loš položaj staviti špijuna koji snima sastanke, a špijun mu svakako stoji za nijansu bolje od njega u krugovima EU", napisao je Konaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije