Min-jae napušta Bayern, pronašao je klub i ligu u kojoj je ipak bez konkurencije?

1
Radiosarajevo.ba
Min-jae napušta Bayern, pronašao je klub i ligu u kojoj je ipak bez konkurencije?
Foto: EPA - EFE / Kim Min-jae u duelu sa Viniciusom

Južnokorejski nogometaš Kim Min-jae jedan je od glavnih tragičara u remiju Bayerna protiv Real Madrida u sklopu prve polufinalne utakmice Lige prvaka.

Bez premca snažni defanzivac ipak je pao na testu inteligencije jer je dozvolio da mu Vinicius svojom brzinom pravi velike probleme, a na sve to je skrivio i najstrožu kaznu iz koje je protivnik došao do izjednačenja.

Thomas Tuchel je nakon utakmice također govorio o lošoj predstavi svog nogometaša, dok La Repubblica s tim u vezi donosi zanimljive vijesti.

Vratile su se: Orke potopile još jedan brod u Mediteranu

Vratile su se: Orke potopile još jedan brod u Mediteranu

Min-jae je glavna meta torinskog Juventusa koji se sprema na život bez defanzivca Bremera, a budući da je Kim pokazao klasu u Seriji A, plan 'Stare dame' je jasan.

Iako je u Minhen stigao kao veliko pojačanje, bitna utakmica poput one protiv Real Madrida je sportskom sektoru Bayerna pokazala kako se njegov dolazak pokazao kao ishitren.

S druge strane, 27-godišnjak je u Seriji A u dresu Napolija bez konkurencije bio stub tadašnjeg prvaka i najbolji na svojoj poziciji, što ljudi iz Juventusa odlično znaju, prenosi AMSport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije