Manijaci vatrometom u 6:37 sati "probudili Sarajevo". Pogledajte snimak sa stadiona Grbavica

2
Radiosarajevo.ba
Manijaci vatrometom u 6:37 sati "probudili Sarajevo". Pogledajte snimak sa stadiona Grbavica
Foto: Printscreen / Grbavica jutros i vatromet Manijaka

Jutros u 6.37 sati, najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Željezničar, popularni Manijaci, priredili su vatromet ispred stadiona Grbavica.

S njim su najavili današnji meč protiv Posušja i još jednom pozvali sve navijače na proslavu 35. rođendana ove grupe.

"Sarajevo, budi se - Svi na Grbavicu", glasi naslov snimka koji su objavili na svom zvaničnom Youtube kanalu.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Iz ove grupe su ranije najavili da će početkom decembra kvalitetnom zabavom i dobrim dernekom krunisati ovu uspješnu godinu i proslaviti 35. rođendan.

"Proslava će biti organizovana 3. decembra u klubu MyFace na Vilsonovom šetalištu, a ulaz će koštati 10 KM. Ulaznice za proslavu će biti u prodaji od utorka u The Maniacs Shopu, a broj ulaznica je ograničen.

Na proslavu su pozvani svi, Manijaci i Željovci iz svih krajeva BiH, Evrope, svijeta... ne dozvolite da ovaj jubilej i spektakl prođe bez vas!

Prije derneka i proslave ostala je još jedna stepenica, a to je utakmica sa Posušjem u subotu koju moramo iznijeti na najvišem nivou i animirati sve oko sebe da jug u subotu bude krcat", navode iz grupe The Maniacs, uz napomenu da maloljetnicima ulaz neće biti dozvoljen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije