Sarajevo se sprema za nezaboravnu noć: U toku pripreme za koncert Adriatique AT Eternal Flame

3
Radiosarajevo.ba
Sarajevo se sprema za nezaboravnu noć: U toku pripreme za koncert Adriatique AT Eternal Flame
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Postavljanje bine ispred Vječne vatre

Uoči nadolazećeg koncerta Adriatique AT Eternal Flame u petak, 23. augusta, postavljanje bine kod Vječne vatre u Sarajevu već je u punom jeku.

Naša fotoreporterska ekipa imala je priliku posjetiti lokaciju i zabilježiti trenutnu situaciju te provjeriti spremnost za ovaj spektakularni događaj.

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda, predsjednik Turističke zajednice KS Haris Fazlagić i direktor Garden of Dreams Festivala Renad Čelik, su na konferenciji za medije poručili da će to biti nezaboravna noć.

Posjetili smo 'biser' na Jadranu kod Makarske, gdje je kristalno čisto more i kafa 2 eura

Posjetili smo 'biser' na Jadranu kod Makarske, gdje je kristalno čisto more i kafa 2 eura

"Snove pretvaramo u stvarnost. Sarajevo će biti magično. Nema bolje promocije od toga. Sarajevo je centar kulture, zabave u regionu, to mi kontinuirano pokazujemo", rekao je Magoda.

"Vrhunski natupi Solomuna i Artbata proteklih godina idealna su uvertira za jedinstveni događaj Adriatique @ Eternal Flame koji će učiniti dodatnu promociju destinacije Sarajeva. Hvala kreativnim i mladim ljudima, ogranizatorima Garden of Dreams muzičkih događaja koji su Sarajevo pozicionirali u centar kulturnih dešavanj u regionu”, poručio je Kenan Magoda, ministar kulture i sporta KS.

"Očekuje vas vrhunska muzika i audio vizuelni show koji će se prožimati kroz cijelu Titovu ulicu. Događaj počinje od 18:00h i svi ste dobrodošli", kazao je Renad Čelik, direktor Garden of Dreams Festivala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije