Saznali smo ko je osoba koja je platila dugove penzionera u apoteci u Maglaju

J. Ć.
Saznali smo ko je osoba koja je platila dugove penzionera u apoteci u Maglaju
PrtScr / Facebook
"Nepoznati mladić je u Maglaju u apoteci platio dugove penzionera koji su lijekove kupovali na dug", napisao je na svom Facebook profilu Aldin Kajmaković.

Kako smo ranije pisali, anonimna osoba platila je sve dugove penzionera u apoteci u Maglaju, a sada smo saznali identitet te osobe. 

Veliko srce / Humani gest momka iz Maglaja: Platio dugove penzionera u apoteci

Facebook - undefinedPrtScr: Facebook

Anonimna osoba je upravo Aldin Kajmaković koji za portal Radiosarajevo.ba govori da ne želi davati nikakve izjave, jer je to učinio iz dobre namjere kako bi pomogao starcu koji nije bio u mogućnosti platiti lijekove. 

"Uradio sam to jer sam odgojen tako da ne ističem sebe u prvi plan. Vjernici kad bi govorili o dobrim djelima, uvijek bi  govorili da je to učinio neki drugi čovjek, a ne oni...", kratko je prokomentirao Kajmaković za naš portal. 

Možda iznos koji je platio Kajmaković za neke i nije veliki, ali sam čin djela vrijedi za svaku pohvalu. Nadamo se da će ovakvih humanih ljudi biti više. 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije