Vidjela Liama Paynea minute prije pada: 'Pozvao nas je na maženje, a onda je nju zgrabio za vrat'

0
Radiosarajevo.ba
Vidjela Liama Paynea minute prije pada: 'Pozvao nas je na maženje, a onda je nju zgrabio za vrat'
Foto: EPA - EFE / Liam Payne

Prekjuče je javnost potresla vest da je pevač Liam Payne pao sa terase hotela Casa Sur u u Buenos Airesu, nakon čega su lekari konstatovali smrt. Malo po malo cure novi detalji tragedije, a sada se javila žena koja tvrdi da je vidjela bivšeg člana benda "One Direction" nekoliko minuta prije njegove smrti.

Liam Payne je već bio mrtav kad su ljekari hitne pomoći stigli na mjesto nereće. 31-godišnjoj zvijezdi više nije bilo spasa, a Rebecca tvrdi da je bila jedna od posljednjih ljudi koja je razgovarala sa pop zvezdom pre kobnog pada.

Ona je odsjela u hotelu Casa Sur isti dan kao i pjevač.

Denis Bećirović o Aliji Izetbegoviću: "U amanet nam je ostavio da čuvamo domovinu"

Denis Bećirović o Aliji Izetbegoviću: "U amanet nam je ostavio da čuvamo domovinu"

"Jedan moj prijatelj je trebalo da odsjedne u sobi u kojoj je bio Liam pa je osoblje bilo nervozno jer se u 16:30 sati još nije odjavio. Bili su nervozni i zbog njegovog ponašanja. Kad sam došla u predvorje hotela, Liam je čekao kod lifta očigledno sa željom da ga neko prepozna. Bilo je nešto pomalo očajno kod njega. Kad je lift došao, iznenada nam je rekao, bez ikakvog podsticaja: 'Da, ja sam Liam! Dobro, uđite unutra, dođite sa mnom u lift, volim da se mazim'', ispričala je za Daily Mail žena koju su nazvali Rebecca.

Kaže da je odlučila da čeka drugi lift, dok su ostale devojke ušle u lift s Liamom.

"Na pola puta je počeo da govori: 'Oh, vi ste Amerikanci, ja živim u West Palm Beachu. Poznajem Amerikance. Vi ste je*eno ludi! Vi ste je*eno opasni!'. A onda je zgrabio za vrat djevojku za koju mislim da je bila s njim i počeo je lažno da je guši, samo lagano, ali ostalima je to bilo stvarno uznemirujuće", otkrila je.

Rebecca se vratila u predvorje, a samo 10-ak minuta kasnije vratio se i Liam Payne koji je sa sobom nosio laptop. Tvrdi da se uznemirio zbog maila koji je primio, opsovao i razbio laptop.

"Svi, posebno osoblje, bili su jako šokirani. Pitala sam ga da li je dobro, a on je samo nešto promrmljao. Zatim je rekao: 'Bio sam u boy bandu, zato sam tako sje*an'. Nisam mogla da vjerujem da je takvo nešto rekao.

Još je psovao, a onda je uzeo svoj laptop i vratio se u lift. Zatim se neko od njegove pratnje izvinjavao. Osoblje je bilo izbezumljeno, jedan od njih razgovarao je na telefonu s nekim za koga sam pretpostavila da je osiguranje ili policija', rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije