Zvijezda filma "Sam u kući" i danas koristi filmsku slavu pred djevojkama

Radiosarajevo.ba
Zvijezda filma "Sam u kući" i danas koristi filmsku slavu pred djevojkama
Nekadašnja dječja filmska zvijezda, Macauley Culkin (38), u ovo doba godine obično ponovno prolazi kroz dane svoje najveće slave, a još uvijek to zna okrenuti u svoju korist.

S krajem godine raste i njegova popularnost, a o tome kako je biti filmska zvijezda punih 28 godina nakon početka emitiranja prvog filma iz serijala Sam u kući progovorio je glumac Macauley Culkin (38).

"Istina, u ovo doba godine ljudi me više prepoznaju", priznaje nekadašnja dječja filmska zvijezda, prenosi News.com

Iako je već prvi film 1990. bio ogroman uspjeh, mladi je glumac milione inkasirao tek s nastavkom Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku, kad je već bilo jasno da se radi o vrlo uspješnoj franšizi. Unatoč tome što finansijski dio priče sugerira kako je glumiti ulogu mladog Kevina McCallistera bilo idilično, uvijek postoji i druga strana medalje. 

"Kao 10-godišnjak snimao sam scene u 4 ujutro. To je bilo fantastično", kroz sarkazam se prisjeća Culkin, čija životna priča pokazuje kako nije uvijek najjednostavnije postati slavan već u toj dobi. 

Ipak, plodove nekadašnje slave glumac ubire i danas, a u predbožićno vrijeme najviše.

"To je zabavno. Obično upoznam novu djevojku i dok gledamo TV na nekom kanalu se prikazuje Sam u kući. Tada je pitam želi li gledati film u društvu Macauleyja Culkina i sve kažu 'da'", pojašnjava glumac svoju strategiju. 

Da Macauley misli ozbiljno i ništa ne prepušta slučaju dokazuje i glumčev potpuni angažman, s obzirom na to da mu za vrijeme filma nije teško ni uživjeti se u ulogu i tekst.

"Obično usporedno pratim film i govorim svoj dio, mumljam tekst. Koristim sve taktike koje mi te večeri mogu pomoći i učiniti situaciju opuštenijom", priznaje Culkin, kojem blagdani, po svemu sudeći, nisu mrzak dio godine. 

Na zajedničko gledanje filma u predblagdanskom raspoloženju svojedobno ga je nagovorila i aktualna djevojka Brenda Song (30), američka glumica, pjevačica i model, a par je zajedno od 2017. godine. Od 2002. pa sve do 2010. godine glumac je bio u vezi s Milom Kunis (35), prenosi 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije