Music / Zenički BruhUuhu objavio novi spot

07. 10. 2020. u 10:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 88

Kao i za sve prethodne i za ovu pjesmu audio produkcija je realizovana u studiYo Active zeničkog RadiYo Active-a. Ekranizacija spota, odnosno snimanje, montaža i postprodukcija je rađena u periodu juli–august, a kompletnu video produkciju je uradio Duško Kostić, inače i bubnjar benda. Režiju spota potpisuju Ernad Bihorac, Duško Kostić & Adis Mehanović.

Glavnu ulogu u spotu tumači poznati glumac Adis Mehanović koji je inače član ansambla Bosanskog narodnog Pozorišta Zenica. Adis je na svoj prepoznatljiv i originalan način odigrao ulogu, što dodatno daje jačinu i samoj pjesmi.

Spotu su izuzev Adisa i članova benda, svoj glumački doprinos dali i Lidija Solo, Ajna Nikontović, Anđela Akrapović, Dario Kustura, Imran Maglajlić, Berina Lušija, Ivona Kukić, Asmir Mahalbašić, Adem Zečak, Dženan Pjanić, Aldin Šehić i Kenan Beganović.

BruhUuhu su: Ernad Bihorac, Solo Semir, Duško Kostić, Nermin Bihorac, Boris Marković

BruhUuhu je bend koji je nastao 2018. godine kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova. Shodno utjecajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzurmiraju, izričaj BruhUuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA