Parni valjak organizuje koncert u Akijevu čast

0
Radiosarajevo.ba
Parni valjak organizuje koncert u Akijevu čast
Foto: YouTube / Parni valjak

Članovi benda Parni valjak najavili su da će 26. marta u Areni Zagreb održati koncert pod nazivom "Valjak i prijatelji: Našem Akiju". Međutim, ostatak planirane turneje širom Hrvatske su otkazali.

"Povrat ulaznica bit će vam omogućen na prodajnim mjestima gdje ste ih kupili. Kao što su mnogi od vas željeli, 26. marta u Areni Zagreb održat ćemo koncert u čast Akiju, uz pomoć muzičkih prijatelja", napisali su na Facebook stranici.

Suđenje za planiranje terorističkog napada u Zenici: Pročitane poruke s mobitela osumnjičenog

Suđenje za planiranje terorističkog napada u Zenici: Pročitane poruke s mobitela osumnjičenog

Pojasnili su da ranije kupljene ulaznice za koncert u Areni Zagreb vrijede za novonajavljeni koncert u čast Akiju Rahimovskom.

Zlatan Stipišić Gibonni objavio je da će biti gost na koncertu.

"Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo obiteljski.

Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26.03. u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih. Sačuvati uspomenu na izvanrednog čovjeka i glazbenika, odati počast nekome tko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe" naveo je Gibonni na Facebook profilu.

Podsjetimo, pjevač Aki Rahimovski preminuo je 22. januara ove godine u 66. godini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije