Vjenčanje / Objavljena scena iz serije "Prijatelji" koja je bila zabranjena širom svijeta

03. 10. 2017. u 13:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 36

Punih deset godina vesela šestorka jedne od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena, "Prijatelji", zabavljala je gledatelje širom svijeta.

Ipak, nije sve što je snimljeno ugledalo svjetlo dana, a to se doznalo tek 13 godina nakon emitovanja posljednje epizode.

Njihova popularnost i dalje je velika, iako se serija Prijatelji prestala snimati 2004. godine, dakle prije punih 13 godina. Obožavatelji diljem svijeta rado gledaju reprize i reprize, a mnogi i dalje prepričavaju najdraže scene.

Ipak, malo je ko znao da je tokom deset sezona bila snimljena i scena koja je bila zabranjena u gotovo svim zemljama diljem svijeta, uključujući Savezne američke države Teksas i Ohio.

Radi se o sceni u kojoj se Rossova bivša supruga udaje za svoju novu partnericu. Iako je vjenčanje bilo tradicionalno, scena nije smjela biti emitirana u to doba jer su je smatrali šokantnom i neprimjerenom.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA