Transformacija / Nicole Kidman neprepoznatljiva u posljednje tri uloge

02. 09. 2018. u 17:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 3

Prošle je godine dobila nagradu Emmy za ulogu u uspješnoj seriji Big Little Lies, u kojoj je portretirala ženu koja je svoje probleme skrivala iza prekrasne fasade, a za nekoliko dana će na filmskom festivalu u Torontu premijeru imati film u kojemu Nicole Kidman glumi ženu koja sav svoj "unutrašnji mrak" pokazuje i cijelom svojom vanjštinom.

U filmu Destroyer, koji će u kina stići koncem decemra, Nicole glumi policajku Erin Bell koja se kao mlada žena infiltrirala u kriminalističku organizaciju, a 20 godina kasnije i dalje nosi traume tog iskustva. Nicole je gotovo neprepoznatljiva u toj ulozi, transformirala se u ženu koja svoju prošlost, neispavanost, gorčinu i bijes pokazuje tijelom i licem.

Nicole je već uveliko u svom sljedećem projektu, glumit će Gretchen Carlson u filmu koji još nema ime, a bit će to priča o dvije voditeljice Fox Newsa koje su progovorile o seksualnom uznemiravanju na poslu prije nego što je na scenu stupio pokret #MeToo.

Film okuplja sjajnu glumačku postavu, Charlize Theron glumit će Megyn Kelly, koja je postala slavna kada se sukobila sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom tokom predsjedničke izborne kampanje 2016. godine, a sada je voditeljica jutarnjeg programa na mreži NBC.

Ovaj film nije jedini projekt u skoroj budućnosti Nicole Kidman. Australska zvijezda udružit će snage s uspješnom irskom spisateljicom Ceceliom Ahern na televizijskoj adaptaciji njenog sljedećeg djela Roar.

Nema sumnje da će uloge biti savršeno odglumljene, ipak je to slavna  Nicole Kidman.

NEMA KOMENTARA