Nicole Kidman neprepoznatljiva u posljednje tri uloge

Radiosarajevo.ba
Nicole Kidman neprepoznatljiva u posljednje tri uloge
Foto: IMDb / Nicole Kidman i Sebastian Stan u "Destroyeru"

Prošle je godine dobila nagradu Emmy za ulogu u uspješnoj seriji Big Little Lies, u kojoj je portretirala ženu koja je svoje probleme skrivala iza prekrasne fasade, a za nekoliko dana će na filmskom festivalu u Torontu premijeru imati film u kojemu Nicole Kidman glumi ženu koja sav svoj "unutrašnji mrak" pokazuje i cijelom svojom vanjštinom.

U filmu Destroyer, koji će u kina stići koncem decemra, Nicole glumi policajku Erin Bell koja se kao mlada žena infiltrirala u kriminalističku organizaciju, a 20 godina kasnije i dalje nosi traume tog iskustva. Nicole je gotovo neprepoznatljiva u toj ulozi, transformirala se u ženu koja svoju prošlost, neispavanost, gorčinu i bijes pokazuje tijelom i licem.

Nicole je već uveliko u svom sljedećem projektu, glumit će Gretchen Carlson u filmu koji još nema ime, a bit će to priča o dvije voditeljice Fox Newsa koje su progovorile o seksualnom uznemiravanju na poslu prije nego što je na scenu stupio pokret #MeToo.

Film okuplja sjajnu glumačku postavu, Charlize Theron glumit će Megyn Kelly, koja je postala slavna kada se sukobila sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom tokom predsjedničke izborne kampanje 2016. godine, a sada je voditeljica jutarnjeg programa na mreži NBC.

Ovaj film nije jedini projekt u skoroj budućnosti Nicole Kidman. Australska zvijezda udružit će snage s uspješnom irskom spisateljicom Ceceliom Ahern na televizijskoj adaptaciji njenog sljedećeg djela Roar.

Nema sumnje da će uloge biti savršeno odglumljene, ipak je to slavna  Nicole Kidman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije