Osigurajte svoju budućnost s novotel franšizom – Postanite partner u uspjehu!

0
Promotivni tekst
Osigurajte svoju budućnost s novotel franšizom – Postanite partner u uspjehu!
Foto: Novotel / Postanite partner u uspjehu s novotel franšizom

Poštovani poduzetnici i vi koji ćete to tek postati, imamo sjajne novosti za vas. Novotel mobilni operator, sinonim za brzi rast i inovacije u svijetu mobilnih usluga u Bosni i Hercegovini, sada otvara vrata prilika za saradnju kroz franšize.

Zašto novotel franšiza?

1. Dokazani uspjeh: novotel već ima uspjeh u ovom polju, a sada pruža priliku i drugima da budu uspješni u oblasti mobilnih telekomunikacija.
2. Širok portfelj proizvoda i usluga: Bilo da ste specijalizovani za mobilne uređaje, elektroniku općenito ili želite da isprobate nešto potpuno novo, novotel nudi niz proizvoda i usluga prilagođenih vašem tržištu.
3. Podrška i obuka: novotel pruža sveobuhvatnu podršku i obuku svojim partnerima. Naučiti će vas najnovijim trendovima u industriji, marketinškoj strategiji, te tehnikama pružanja vrhunskih usluga.
4. Prilika za sve: Bilo da ste već uhvatili ritam poslovanja ili tek ulazite u poduzetničke vode, novotel franšiza prilagođava se vašim potrebama. Svi, od pojedinaca do kompanija, pozvani su da postanu partneri u uspjehu.

Kako postati novotel franšizni partner?

1. Ispunite online prijavu: Posjetite nas na novotel.ba/fransizni-partner, te ispunite jednostavnu online prijavu.
2. Razgovor s timom: Nakon što pregledamo vašu prijavu, bit ćete pozvani na razgovor. Ovo je prilika za bolje upoznavanje vas i vaše poslovanje.
3. Potpis ugovora: Ako je zajednička odluka da je saradnja u obostranom interesu, slijedi potpisivanje franšiznog ugovora.
4. Obuka i početak poslovanja: Dobiti ćete sve potrebne alate i obuku kako biste uspješno pokrenuli poslovanje uz brand novotela.

Postanite partner u uspjehu s novotel franšizom
Foto: Novotel: Postanite partner u uspjehu s novotel franšizom

Budite prvi na tržištu!

"Novotel franšiza je prilika za postizanje vrhunskih rezultata u industriji mobilnih usluga.

Ne čekajte, postanite dio našega tima i prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto među novim liderima inovacija i kvaliteta.

Zajedno gradimo budućnost telekomunikacija!", poručuju iz kompanije Novotel.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije