Dječak (6) umro nakon što ga je otac tjerao da smrša, na suđenju objavljen video iz teretane

1
Radiosarajevo.ba
Dječak (6) umro nakon što ga je otac tjerao da smrša, na suđenju objavljen video iz teretane
Foto: Prtscr / Youtube / Snimak iz teretane

Otac iz New Yerseja Christopher Gregor optužen je za ubistvo svog šestogodišnjeg sina Correy Micciola. Novi snimak pokazuje kako se dječak savija od umora dok ga otac Gregor tera da trči na traci za trčanje koja se kretala prebrzo.

Na suđenju za ubistvo u Sjedinjenim Američkim Državama prikazan je "užasan" snimak oca koji prisiljava svog šestogodišnjeg sina da trči na traci jer je navodno rekao da je "previše debeo".

Christopher Gregor, 31-godišnji muškarac iz New Jerseyja, suočava se sa optužbama za ugrožavanje djeteta i ubistvo zbog smrti svog sina Coreyja Micciola u aprilu 2021. godine.

Oštra reakcija javnosti nakon što su visoki zvaničnici OSBiH navodno veličali ratne zločince

Oštra reakcija javnosti nakon što su visoki zvaničnici OSBiH navodno veličali ratne zločince

Potresni snimak, snimljen u teretani u Barnegatu, New Jersey, 20. marta 2021. godine, prikazuje Gregora kako stoji iznad svog sina dok pokušava držati korak s trakom.

Otac ga je navodno i ujedao za glavu dok ga je tjerao da trči.

Ubrzo nakon incidenta, Kori je hitno prebačen kod doktora jer je otežano izgovarao riječi imao problema s kretanjem.

Tokom skeniranja, Kori je imao napad i ubrzo umro.

U izvještaju obdukcije se navodi da je preminuo od „tupih povreda s nagnječenjem srca i jetre s akutnom upalom i sepsom“.

Traka za trčanje je, kako se vjeruje, bila programirana na najveću moguću brzinu i uspon, zbog čega je dječak padao i mučio se da se vrati na traku. Video koji je potresnog sadržaja možete pogledati ovdje.

Nekoliko dana nakon posjete teretani, dječakova majka Bre Micciolo, koja je dijelila starateljstvo nad Coreyem sa Gregorom, vidjela je povrede svog sina i prijavila ih službeniku Odjeljenja za zaštitu djece u New Yerseju, prenosi Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije