Stariji muškarac šetao s puškom u centru Beograda, snimak kruži po društvenim mrežama

2
Radiosarajevo.ba
Stariji muškarac šetao s puškom u centru Beograda, snimak kruži po društvenim mrežama
Blic.rs / Hodao sa puškom po centru grada

Na društvenim mrežama kruži snimak starijeg muškarca koji je hodao Bulevarom kralja Aleksandra i u ruci držao pušku. Prema nezvaničnim informacijama, danas, u četvrtak, 4. jula, nešto poslije 13 sati, građani su primijetili muškarca na ulici sa puškom te odmah obavijestili policiju.

Policijske patrole reagovale su po pozivu i krenule prema mjestu gdje je muškarac viđen. Sirene su odjekivale gradom dok su se policajci upućivali na lice mjesta.

Muškarac je ubrzo pronađen, a utvrđeno je da je kod sebe imao vazdušnu pušku. Prema izjavi koju je dao policiji, nosio ju je ulicom jer je namjeravao predati je policiji na Zvezdari.

Bhmeteo najavljuje rekordne vrućine: Temperature do 42°C - evo i kada

Bhmeteo najavljuje rekordne vrućine: Temperature do 42°C - evo i kada

Prema saznanjima Blica, dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da podnesu prekršajnu prijavu protiv muškarca (76), zbog prenosa vazdušne puške na nepropisan način.

Ovakvi incidenti uznemiruju građane i zahtijevaju brzu reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala bezbjednost javnosti i poštovanje zakona u svakodnevnim situacijama. U nastavku teksta pogledajte šta se danas događalo na ulicama Beograda. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije