Organizacija Panter uhvatila pedofila iz Srbije

1
Radiosarajevo.ba
Organizacija Panter uhvatila pedofila iz Srbije
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Policija Srbije (Nije prikazan događaj iz teksta)

Članovi organizacije Panter nedavno su uspješno uhvatili pedofila iz Niša, saznaje portakl Radisoarajevo.ba.

Prema našim saznanjima riječ je o osobi inicijala M. Š. (1954. godište, ime ki prezime poznati redakciji, op. a.).

Portal Radiosarajevo.ba je u posjedu snimaka hvatanja pedofila, ali ih neće objaviti zbog izuzetno uznemirujućeg sadržaja.

Mirsad Hadžikadić žestoko reagirao na defile vojnika Srbije u Prijedoru: "Šta nam ovo spremaju?"

Mirsad Hadžikadić žestoko reagirao na defile vojnika Srbije u Prijedoru: "Šta nam ovo spremaju?"

Iz organzicije Panter dalje navode da "ovaj slučaj predstavlja krucijalan korak u našoj misiji borbe protiv zločina koji pogađaju najranjivije članove društva. Objavit ćemo sve dokaze koje smo prikupili i predati ih srbijanskim vlastima i nadležnim institucijama kako bi se ta osoba temeljito ispitala i dovela pred zakon i pravdu.

Ova vijest dolazi kao odgovor na očekivanja javnosti, a mi smo odlučni da nastavimo s našim radom. Organizacija Panter se širi internacionalno i trenutno brojimo hiljade članova u Bosni. S ponosom najavljujemo da tražimo adekvatne grupe ljudi s kojima ćemo formirati naše jedinice u Srbiji i Hrvatskoj, jer ne postoji niko ko radi ono što mi radimo s istom posvećenošću i rezultatima.

Naše bratstvo se širi, a svi koji poštuju osnovne kodekse pravde, transparentnosti i borbe protiv zla su dobrodošli da nam se pridruže. Naša zajednica nije samo organizacija; ona je pokret posvećen zaštiti osnovnih moralnih vrijednosti i promocije zdravog načina življenja.

Svako ko pokuša nauditi našoj zajednici mora znati da će biti priveden pravdi. Ovaj slučaj je samo jedan od mnogih koje ćemo predati javnosti, institucijama i nadležnim vlastima, kako bismo osigurali pravdu i zaštitili one najranjivije.

Poruka građanima Srbije i Hrvatske je jasna: Stižemo! Naša organizacija će uskoro imati prisustvo u vašim zemljama, i zajedno ćemo raditi na tome da osiguramo sigurnost i pravdu za sve. Vaša podrška je ključna i pozivamo sve zainteresovane pojedince da nam se pridruže u ovoj važnoj misiji", saopćili su iz organizacije Panter.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije