'Mile, lopove', 'Mile odlazi'... odzvanjalo je Banjom Lukom

10
Radiosarajevo.ba
'Mile, lopove', 'Mile odlazi'... odzvanjalo je Banjom Lukom
FOTO: BN / Sa protesta

Građani iz entiteta Republike Srpske okupili su se sinoć na drugom velikom protestnom skupu u Banjoj Luci, uprkos raznim opstrukcijama i blokadama koje im je režim priredio, piše BN TV. Odlučni su, kako kažu, da brane narodnu volju i dignu glas protiv krađe glasova.

Nosili su transparent na kojem je pisalo "Neće ti proći", a iz mase se uzvikuje "Mile lopove...", "Jelena, Jelena...", "Crvena bando"...

Okupljanje je počelo u parku Mladen Stojanović, odakle su krenuti mirnom šetnjom do Trga Krajine, gdje su im se obratiti predstavnici opozicije i Jelena Trivić, kandidat za predsjednika entiteta Republika Srpska, 'čiji glasovi su upisivani drugim kandidatima, a veliki broj glasačkih listića je proglašen nevažećim'.

Bivša Miss Jugoslavije uživa s bogatim šeikom: Naravno da živim u haremu, ja sam vampirizirana Hurem

Bivša Miss Jugoslavije uživa s bogatim šeikom: Naravno da živim u haremu, ja sam vampirizirana Hurem

Građani se okupili u Banjoj Luci, počinje protest opozicije

Građani se okupili u Banjoj Luci, počinje protest opozicije

"Od CIK-a tražimo ponovno prebrojavanje glasova na svim biračkim mjestima u Republici Srpskoj, Od pravosudnih institucija zahtijevamo da pod hitno pokrenu istragu i utvrde odgovonost onih koji su učestvovali u organizovanoj pljački na izborima i prekrajanju volje naroda", kazala je Jelena Trivić.

Ona je rekla da narod ima pravo na fer i demokratske izbore a ne kupljene i pokradene...To je udružena zločinačka organizacija koja je pokrala volju naroda", kazala je ona.

'Od CIK-a sljedeće sedmice šetaćemo i do OHR-a... Natjeraćemo ih da rade po zakonu', kazao je Nebojša Vukanović i poručio - Mile odlazi....narod te neće!

'Republika Srpska neće one koje su propadali nego one koji su odlikaši. Da imamo predsjednika koji će dijeliti dobro i zlo sa narodom, koja neće krasti i prodavati javne resurse,.. Nećemo siledžije i batinaše, poručio je Vukota Govedarica (SDS).

On je upitao zašto SIPA i policija ne istražuju one koji su krali glasove naroda.

'Zašto ne hapse batinaše u Doboju", kazao je on.

'Nećemo odustati dok se ne utvrdi istina', poručio je Govedarica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije