Navijači Zrinjskog naoružani upali u stan navijača Veleža i oteli transparente grupe Red Army?

36
Radiosarajevo.ba
Navijači Zrinjskog naoružani upali u stan navijača Veleža i oteli transparente grupe Red Army?
YouTube / Navijači FK Veleža

Vatrenim oružjem naoružanj navijači Zrinjskog upali su u petak navečer, 3. maja, u najmanje dva stana u Mostaru u kojima su navijači Veleža čuvali transparente.

Jednog navijača Veleža su vezali lisicama i on im je priznao gdje se nalaze ostali transparenti.
Prema informacijama Istrage, navijači Zrinjskog, Ultrasi, dronovima su pratili navijače Veleža kako bi otkrili gdje se nalaze transparenti ove navijačke grupe. Sve se dogodilo u noći sa petka na subotu.

Prije nešto manje od mjesec dana, 7. aprila, navijači Veleža ‘Red Army‘ upali su u prostorije mostarskih Ultrasa i oteli im nekoliko transparenata.

Ovih sedam sastojaka uništavaju našu kožu

Ovih sedam sastojaka uništavaju našu kožu

Fotografijom su se pohvalili na društvenim mrežama pozirajući s ukradenim transparentima okrenutim naopako kako je običaj u navijačkim krugovima.

Bljesak.info piše da su navijači Zrinjskog pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima jučer oduzeli oko 50 transparenata od svojih protivnika, navijača Veleža – Red Armyja.

Nakon sinoćnje utakmice Velež – Posušje (2-0), Ultrasi su napali pripadnike Red Armyja, te im oteli mnoge transparente, među kojima i onaj udarni, veliki, s natpisom “Red Army”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (36)

/ Najnovije