Pogledajte kako izgleda gradilište Pelješkog mosta: Neumski zaljev skoro zatvoren

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

graditelj

I sta bi od Bakirove price o zabrani gradnje mosta, ujdurme koja se digla prije par godina i price o tuzbi protiv HR? nista. opet corak.

Ante

bravo za HR!!! a Bakir je sebio zadao jos jedan autogol.

Peljesac

Samo vas plačaju da dižete tenzije Most je toliko visok da sigurno ne zatvara BiH izlaz na otvoreno more kada bi imali brodove i luku gdje bi mogli pristati Političko pitanje granica tj dva otočića u moru veličine stijene nemaju puno veze sa mostom, osim ucjene

Pitanje

Kad če Komšić i Bakir da legnu ispred dizalica??

dP

"Podsjetimo, zbog gradnje Pelješkog mosta nastao je spor između Hrvatske i Bosne i Hercegovine." Izvinite, krivi navod. Nije nastao spor između Hrvatske i BiH nego je bio kuršlus u glavama fašista sa planete Sarajevo.

Jole

Ma ko uopste za ozbiljno shvata Baketa i njegove nebuloze?on se ne pita u svojoj kuci a kamoli gdjw drugo

Sejdo prop’o k’o mudo kroz dedine gaće

Komšić je pušio 3 do 4 jointa svaki dan, a vikendom je uzimao kokain i žestice u većim količinama. Međutim kako kaže Ivo Andrić…”gdje počinje Bosna tu prestaje svaka logika…”…ipak danas imamo definitivno demaskiranu situaciju o percepciji tzv. samoproglašenih progresivnih snaga u očima američke administracije… pjandure, spletkaroši, sebični karijeristi, kafandžije, diletanti, neprofesionalni i drski primitivci… sve su to opisi Željka Komšića i njegovog kabineta.

Infidel

Iskoristiće se da bi se zakuhalo u sljedećoj, izbornoj godini. Upamtite.

/ Najnovije