SAD / Priscilla Presley tvrdi da je kralj rocka počinio samoubistvo

09. 04. 2018. u 12:35:00 Fena

Shares: 5

Priscilla Presley, bivša supruga Elvisa Presleyja, tvrdi da je kralj 'rocka' svjesno sebi oduzeo život i da se kobno predoziranje nije dogodilo slučajno.

"Znao je što radi, vjerujte mi", rekla je Priscilla uoči premijere novog dokumentarnog filma o životu kralja rock and rolla.

"On je dobro znao što radi i logična su pitanja ljudi: 'Zašto ništa niste poduzeli'? Međutim, to nije istina. Puno puta smo ga pokušali odgovoriti od droga i moliti da dođe k sebi. Ali, znate gdje je bio problem? On je Elvis, njemu nitko nije mogao govoriti što da radi", kazala je Priscilla.

Šokantne tvrdnje da je Elvis počinio samoubojstvo došle su četiri mjeseca nakon što su otkrivena dva oproštajna pisma koje je navodno napisao sami Elvis.

"Život mi se gadi i već sam pomalo umoran. Trebam jako, jako dugi odmor", napisao je navodno Elvis svom menadžeru Joeu Espositu.

I njegov polubrat Stanley tvrdi da se Elvis namjerno predozirao, kazavši kako mu je sasvim jasno da je Elvisu samoubojstvo bilo na pameti.

Kralj "rocka" i Priscilla vjenčali su se 1967., a razveli 1973. godine. Glazbenik je preminuo 1977. godine u 42 godini života.

NEMA KOMENTARA