Policija traga za njegovim dvojnikom, slavni glumac objavio presmiješan video

Radiosarajevo.ba
Policija traga za njegovim dvojnikom, slavni glumac objavio presmiješan video
PrtScr / Koji je koji?

Glumac David Schwimmer imao je sjajan odgovor na nedavnu policijsku potragu za čovjekom koji je ukrao neke konzerve piva i koji nevjerovatno podsjeća na lika kojeg je David glumio u seriji Prijatelji - Rossa.

Policija u engleskom Blackpoolu objavila je fogotrafju tog kradljivca na Facebooku i zamolila javnost da im pomogne identificirati tog muškarca.

U opisu fotke piše: "Prepoznajete li ovog čovjeka? Želimo razgovarati s njim u vezi s krađom u Blackpool restoranu 20. septembra. Ukoliko znate ko je ovo, molimo vas pošaljite mail na adresu 7798@lancashire.pnn.police.uk citirajući log LC-20180920-0670. Hvala za vašu pomoć."

Odmah nakon objave, post su zatrpali komentari ljudi koji su sugerirali da je to - Ross iz Prijatelja.

Zbog količine komentara, policajci su se ponovo morali oglasiti komentarom: "Hvala svima na brzim odgovorima. Ovo smo detaljno istražili i potvrdili da je David Schwimmer bio u SAD-u ovog dana. Žao nam je što je tako."

A, onda se oglasio i sam Schwimmer, koji je na Twitteru, uz presmiješni video i potpuno oduševljenje korisnika društvenih mreža, napisao: "Oficiri, kunem se da nisam ja. Kao što vidite, bio sam u New Yorku. Vrijedna policijo iz Blackpoola, sretno sa istragom."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije