Nova knjiga autorice 'Pedeset nijansi sive' dovodi svoje junake na Balkan

Radiosarajevo.ba
Nova knjiga autorice 'Pedeset nijansi sive' dovodi svoje junake na Balkan
YouTube / PrtScr

Nova knjiga autorice trilogije "Pedeset nijansi" E. L. James biće objavljena u aprilu, saopštila je izdavačka kuća Vintage Books.

Izdavač najavljuje da će nova knjiga E. L. James "The Mister" biti "erotska ljubavna priča" o seksu, bogatstvu i drugim zadovoljstvima, sa bogatim Londoncem koji "rijetko spava sam", prenio je Associated press.

Knjiga se odvija u Londonu, ruralnom Kornvolu na istoku Engleske i na Balkanu.

"Čitaocu predstavlja privilegovanog i mladog pripadnika engleske aristokratije Maksima Trevelija i misterioznu, talentovanu i lepu Alesiu Demaći, koja je nedavno stigla u London s opasnom i problematičnom prošlošću", naveo je Vintage books.

James, čije su se knjige "Pedeset nijansi" prodale u više od 100 miliona primeraka i pokrenule filmove vredne milijardu dolara", rekla je da je "The Mister" moderna bajka.

"Baš sam uzbuđena što će ova strastvena nova romansa izaći u svet", navela je James u saopštenju. Оna je rekla da je to priča o Pepeljuzi u 21. veku.

"Maksim i Alesia su me odveli na fascinantno putovanje i nadam se da će moj čitaoci biti oduševljeni ovom uzbudljivom i senzualnom pričom, baš kao što sam ja bila dok sam pisala i da će se, kao i ja, zaljubiti u njih", rekla je James, piše b92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije