Nestanak kćerke ih je dotukao: Ništa od obnavljanja braka najpoznatijeg muzičkog para

Radiosarajevo.ba
Nestanak kćerke ih je dotukao: Ništa od obnavljanja braka najpoznatijeg muzičkog para

Prije 50 godina – 26. jula 1970. godine – sklopljen je najpoznatiji muzički brak: Al Bano Carrisi je oženio Rominu Power, kćerku glumca Tyronea Powera. Nepune tri decenije kasnije (1999) par se razveo, ne zbog nedostatka ljubavi, već samo zbog boli za nestalom ćerkom Ylenijom.

U januaru 1994. godine, Ylenia Carrisi, kćerka Al Bana Carrisija i Romine Power, otputovala je iz Italije na izlet u New Orleans. Tamo joj se gubi svaki trag. Stalno se javljaju svjedoci koji tvrde da su Yleniju viđali, ali nikakvih konkretnih dokaza nije bilo.

Teška srca otac ju je 2014. godine proglasio mrtvom, dok se Romina nikada nije odrekla nade da će kćerku ponovo vidjeti.

Nestanak kćerke zahladio je odnose među supružnicima, toliko da godinama nisu komunicirali, no od 2013. ponovo zajedno nastupaju. To je - uz vijesti da Al Bano više nije blizak s novom suprugom Loredanom - pojačalo špekulacije o obnavljanju najpoznatijeg muzičkog braka. Međutim...

"Ja sam s Loredanom. Romina je stvar prošlosti!", citiraju mediji riječi Al Bana za njemački časopis "Woche Heute".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije