Kanye Weste ne prestaje šokirati: U novoj pjesmi priznao da je varao Kim Kardashian

1
Radiosarajevo.ba
Kanye Weste ne prestaje šokirati: U novoj pjesmi priznao da je varao Kim Kardashian
Foto: EPA-EFE / Kim Kardashian i Kanye West

Otkako je pušten u javnost, ne prestaju kontroverze oko novog albuma Kanyea Westa Donda. To mu je deseti studijski album, a izdavačka kuća Universal Music Group navodno ga je pustila bez njegovog odobrenja.

Osim toga, blokirali su i pjesmu Jail 2, na kojoj je gostovao kontroverzan reper DaBaby, optužen za maltretiranje stanodavca i suočen s brojnim tvrdnjama žena o zlostavljanju. Na pjesmi je sudjelovao i Marilyn Manson, također muzičar za kojeg nekoliko žena tvrdi da ih je seksualno zlostavljao.

No, ni to nije kraj drami koju Kanye West očito jako voli. Naime, u novoj pjesmi Hurricane 44-godišnji reper govori da je prevario tadašnju suprugu Kim Kardashian West nakon što su dobili njihovo prvo dvoje djece.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

"Ponašam se prebogato
Imam i novu curu
I znam što je istina
I dalje 'igram' nakon dvoje djece".

Izvor blizak Kanyeu kaže da su ovi stihovi "na neki način njegovo svjedočanstvo o svemu što je učinio krivo i njegovom izvinjenju i preuzimanju odgovornosti".

U stihovima se čini da West spominje i kalifornijsku rezidenciju koju je nekoć dijelio s Kim, a koji je predstavljen u izdanju Architectural Digest prošle godine.

Bez obzira što su pred razvodom, Kim se pojavila na njegovim eventima na kojima je promovirao svoje nove pjesme. Na posljednjem, reality zvijezda je došla u haute couture Balenciaga vjenčanici i potpuno zapanjila fanove. Mnogi su se pitali znači li to da će se slavni par pomiriti, no čini se da je to bio samo show za publiku.

"Kim i Kanye još se uvijek smatraju obitelji i nastavljaju se podupirati i privatno i poslovno", rekao je izvor za Entertainment. Njihova djeca North i Saint također su se pojavili na pozornici što je publiku potaklo na glasno skandiranje, a između ostalog, dramatičan Kanye se i "zapalio" netom prije Kiminog dolaska.

Njegov novi album, koji je nazvao po svojoj pokojnoj majci Dondi, postigao je nevjerojatan uspjeh - na Apple Musicu u prvom danu izlaska albuma samo u SAD-u preslušan je više od 60 miliona puta, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije