Još jedan filmski klasik bi mogao dobiti nastavak, hoćemo li ponovo gledati Rockyja

Radiosarajevo.ba
Još jedan filmski klasik bi mogao dobiti nastavak, hoćemo li ponovo gledati Rockyja

Glumac Sylvester Stallone je potvrdio da će biti snimljen sedmi dio filma Rocky u kojem je on igrao glavnu ulogu, piše portal LadBible.

Prošle godine je Stallone poručio da vjerovatno neće biti snimljen nastavak filma, ali je u nedavnom intervjuu za magazin Variety rekao da se osmišljava sedmi dio filma o popularnom bokseru.

Prema njegovim riječima, sedmi dio filma bi tematizirao život mladog boksera kao uličnog borca koji ilegalno živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Stallone je otkrio pojedine detalje filma.

"Rocky će upoznati jednu ljutu osobu nakon što dođe u Sjedinjene Američke Države da vidi svoju sestru. Poslije toga počinje avantura", rekao je glumac.

Autori filma pregovaraju sa Stalloneom nadajući se da bi on mogao napisati scenario i da će ponovo glumiti u filmu. Nedavno je kazao da je emotivno povezan sa likom Rockyja.

"Poput brata mije. To je jedini lik kroz koji mogu da nešto kažem bez da budem ismijan ili da budem smiješan, dragocjen ili sentimentalan. To je naprosto takav lik", kazao je.

Američki glumac italijanskih korijena je prošle godine istakao da će se penzionisati nakon što je snimljen film Creed II, podsjetio je LadBible.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije