Iza kulisa Eurosonga: Šokirala lebdenjem, a zamalo su joj amputirali nogu

Radiosarajevo.ba
Iza kulisa Eurosonga: Šokirala lebdenjem, a zamalo su joj amputirali nogu
Foto: Facebook / Predstavnica Australije na Eurosongu 2019.

Iako su eurovizijski obožavatelji sinoćnje polufinale u Tel Avivu u Izraelu ocijenili kao najlošije no ikada, predstavnica Australije, Kate Miller-Heidke (37), u prvoj je polufinalnoj večeri 64. Eurosonga imala najzanimljiviji scenski nastup. 

Sa svojom je ekipom "lebdjela" pozornicom pjevajući pjesmu Zero Gravity, koju je napisala sa suprugom Keirom Nuttallom. Pjesma govori o postporođajnoj depresiji. 

Na sebi je imala haljinu koja podsjeća na vjenčanicu, a kompletan stajling upotpunila je krunom. 

Ono što većina nije znala jeste da se Kate prije samo mjesec dana oporavljala od infekcije opasne po život, koju je zadobila tako što je nosila visoke pete.

"Došla sam iz Europe s vrlo ozbiljnom infekcijom koja je mogla završiti amputacijom noge. Pa čak i smrću. A sve zbog žulja. Svako ko ih je nosio, zna da visoke pete mogu 'ubijati', ali nisam mislila doslovno", napisala je u opisu fotografije dok je ležala u bolnici i nastavila:

"Posljednjih nekoliko mjeseci imam hrpu aktivnosti. Svaki je dan nešto novo. 'Trčala' sam prema maju, a zapravo sam bila potpuno nepripremljena... Nisam mislila na to da bi moji planovi mogli biti uništeni nesretnim okolnostima. Prvih nekoliko dana u bolnici mi je u magli, ali sve je u znaku injekcija, lijekova protiv bolova, Netflixa i suza." 

A kako je izgledalo njen sinoćnji nastup, pogledajte u nastavku: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije