Dino Merlin poslao poruku u Hrvatsku: Oduševljeni su!

5
Radiosarajevo.ba
Dino Merlin poslao poruku u Hrvatsku: Oduševljeni su!
Youtube/Screenshot / Dino Merlin

Najiščekivaniju dodjelu muzičkih nagrada – Top.HR Music Awards najavio je sarajevski muzički čarobnjak Dino Merlin.

Jedan od najvećih naših umjetnika nedavno je ponovo pokorio regionalnu muzičku scenu sa singlom i video spotom Mi, a u Novu godinu je ušao s još jednom muzičkom senzacijom u obliku dueta Dođi s popularnom Senidah, koji je izazvao pravu ‘eksploziju’ na YouTube-u i društvenim mrežama.

Dino je uoči ovogodišnje dodjele hrvatskoj publici uputio posebnu video poruku.

"Želim da izrazim svoju podršku i želju da sve bude dobro, i svi ljudi koji su teško pogođeni svim ovim dešavanjima - od korone preko potresa u Hrvatskoj, da bude sve bolje", poručio je Merlin.

Što se tiče nagrade Top.HR Music Awards, Dino Merlin je kazao kako je sretan što postoji, jer je to na neki način jedan, kako kaže, kosmički dug prema svima onima koji nešto rade te žele da i na ovaj način dobiju satisfakciju da se njihov rad prizna. 

Top.HR Music Awards muzička je nagrada u organizaciji Hrvatskog diskografskog udruženja i RTL-a, a predstavlja jedinstveno muzičko priznanje na hrvatskoj sceni.

Kategorije za ovogodišnji Top.HR Music Awards nagradu su: najstreamaniji izvođač, najprodavaniji domaći album, najprodavaniji strani album, pjesma godine, grupa, muški izvođač, ženski izvođač, novi izvođač i najstreamanija pjesma.

Ko je u ovoj vrlo značajnoj i najneobičnijoj godini osvojio nagrade, saznat ćete u nedjelju 07. februara 2021. u 17:15 sati kada će dodjela biti emitirana na RTL-u.

Muzika nas spaja, poručuju organizatori. Ne zaboravite u njoj uživati svaki dan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije