Znate li koja je hrvatska riječ za - selfie?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

samo slika i nekako ali sebić ne

Guest

samo slika i nekako ali sebić ne

Sebić?

Jel to kad se Sebija uslika?

Hsbs

Vjerujem da i englezima nove riječi smiješno zvuče ali ih lakše prihvate. Kod nas je sve u fazonu ako je nešto novo hajmo ismijati. Od tuđeg uspjeha... tipa pisac napiše li se šta... pa do bilo čega. A generalno nam je jezik cca 75% izveden od stranih riječi! Uključujući svojatanje i tradicionalnih jela koje nismo izmislili.

-_-

Jel to kad se Sebija uslika? ka Sebić? - bakirić? asimić? halidić/genjčić? fujić.ba

eeeeeki

...zelenočohano četvoronožno štapikalo ..... milokliz...zrakomlat.....travopas...... namicatelj...... nadzornik travopasa..... koji samo trud da se izbace balkanski geni i predstavi nekome kao "drugačije" ....ustvari .......samo ijedino jeftini poltronizam i dodvorništvo vrhunske razne .....oni se vazda nekom uvlače u pakaš......najgori, najlicemjerniji, najhinjaviji, najpodliji ....fuj

A Srbi svakim danom kradu sve vise rijeci BOSANSKOG JEZIKA...

Za kojeg su ans u Srboslaviji ucili da je "turcizam". A kada upitam na turskom Turcina za tu neku rijec, on se nasmije i akze da je to BOSNAHERCEK rijec.Tako i danas srbi uzimaju sve nase rijeci i pretvaraju ih u "reci srpskog ejzika".Bas je"srpski" kada neko kaze HALAL TI VJERA, SABAHILE, ASIKOVANJE, TENDJERA, RAJLIKA,DA NE POMINJEM EMRDEVINE I ISKANJE I SLICNO.Ali oni se ne predaju i vjeruju u svoje lazi kakva imn je i istorija....najzaostalija sekta na svijetu...ortodoksi su ZLO ovoga svijeta.

Priznanje

>>Vjerujem da i englezima nove riječi smiješno zvuče ali ih lakše prihvate. Kod nas je sve u fazonu ako je nešto novo hajmo ismijati. Od tuđeg uspjeha... tipa pisac napiše li se šta... pa do bilo čega. A generalno nam je jezik cca 75% izveden od stranih riječi! Uključujući svojatanje i tradicionalnih jela koje nismo izmislili. ka Hsbs<< Napokon da vi srbi to i priznate

KMETU

Jel to kad se Sebija uslika? ka Sebić? - bakirić? asimić? halidić/genjčić? fujić.ba ka -_-<< ZLO U TEBI NE MIRUJE.A DA MALO BUDE DRAGANIC?MILOKRADIC?DA MALO KOJI NEBOSNJAK BUDE ISMIJAVAN DEBILU?

Haha

Komšije su debili neviđeni..

Gost

Rugala se sova sjenici! Nacija u nastajanju bez identiteta i bez jezika komentira hrvatski jezik u kojem ima tuđica ali je u odnosu na tzv. BOSANSKI neusporediv.

MakiBL

Kaže se Svojko i tačka

Objektivne bosnje brisu moj komentar, ali zato ostavljaju bosnjacki odgovor na isti, kako nepristrasno

Samo znam da atraktivne bosnjakinje jako vole moj milokliz. Jos se nijedna nije zalila i da napomenem da nemam posla sa vasim bulama, jer vi bosnje jedino tako mozete dodji do mindje.

/ Najnovije