Objavljene fotke sa snimanja novog filma Quentina Tarantina

Radiosarajevo.ba
Objavljene fotke sa snimanja novog filma Quentina Tarantina
Foto: Andrew Cooper/©2019 Sony Pictures Entertainment. / Sa snimanja

Quentin Tarantino imao je šest godina i živio je u Los Angelesu kada se dogodila jeziva tragedija. Većina vas zna tu priču: pet ljudi ubijeno je u toku dva dana u augustu 1969. Ubili su ih pripadnici klana Charlesa Mansona, a među žrtvama je bila trudna glumica Sharon Tate, supruga Romana Polanskog.

Bio je ovo jedan od najstrašnijih i najpoznatijih događaja u SAD-u u prošlom vijeku.

Jedan od omiljenih redatelja odlučio je sada na svoj nam način prikazati ovu priču, a ekipa koju je okupio oko sebe garantira da imamo hit u najavi, nešto što će podsjećati na Jackie Brown ili, ako smo baš optimistični, Pulp Fiction (Pakleni šund).

Film će se zvati Once Upon a Time in Hollywood (Bilo jednom u Holyywoodu, op.pr.), a ekipu čine Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russel, Tim Roth, Luke Perry, Dakota Fanning, Michael Madsen, Lena Dunham.

Australski glumac Damon Herriman bit će zloglasni Manson. Zanimljivo je da je Herriman Mansona glumio i u odličnoj Netflixovoj seriji Mindhunter.

Vanity Fair donosi ekskluzivne fotke sa snimanja filma, koji u kina dolazi 26. jula ove godine.

Do tada, uživajte u fotogaleriji.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije