Pakao u Azovstalu: "Vojnici bez udova leže u smradu okruženi muhama"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Buraz moj...ovi momci pisu istoriju !!

.

Alan Ford

Dio propagande protiv Rusa. A sto se ne predaju i mirna Bonsa? A sto recimo ovaj RS portal ne pise da su ovi tzv borci u principu fasisti i sto se ne pise sta su godinama radili ne-Ukrajincima? E moji podanici, providni ste...

i oni su isto tako

sjekli udove

Miki juventus

NACISTI SA HITLEROVIM KRIZOM UDRI PUTINE JIS JACE GAMAD NACISTICKU

Miki juventus

MIKI za to te nabijem na onu stvar pa sto mene tjerase cetnici sa 11 godina 3 mjeseca da stoim po 2 sata u cosku na suncu ni vode ni hrane po 3 dana mi nisu davali 11 godina sam imao.Putina gotivim i Rusiju do neba oni nisu kao ovi balkanski cetnici-azov ista govna...PUTINE SAMO JAKOOO

ISTINA JE DA SU RUSI FAŠISTI

Dio propagande protiv Rusa. A sto se ne predaju i mirna Bonsa? A sto recimo ovaj RS portal ne pise da su ovi tzv borci u principu fasisti i sto se ne pise sta su godinama radili ne-Ukrajincima? E moji podanici, providni ste... ka Alan Ford NE PIŠU, ZATO ŠTO TO ŠTO GOVORIŠ NIJE ISTINA. ONI SU U SVOJOJ DRŽAVI, NA SVOJOJ ZEMLJI, RUSI SU OKUPATORI TUĐE ZEMLJE. PA I DA JESU FAŠISTI, OVO ŠTO RUSI RADE JE PROTIS SVIH PRAVILA RATOVANJA, RUSI VRŠE GENOCID U TUĐOJ DRŽAVI I ZATO TREBAJU BITI KAŽNJENI I OD SVIJET I OD BOGA.

NEKA TVOJ EPUTIN UDARI

NACISTI SA HITLEROVIM KRIZOM UDRI PUTINE JIS JACE GAMAD NACISTICKU ka Miki juventus CRKNI ZLOTVORE KAD NEKOME MOŽEŠ TAKVO ŠTO DA ŽELIŠ. NEK TI PUTIN UDARI NA PORODICU.

Crni RS

Treba da isrunete zivi *** !!!

/ Najnovije