Zašto je važna konzumacija hljeba i kojeg?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Josma

Promotivni tekst, sve receno.

Role

Naravno, samo ne treba jesti hl**** u kilama kao naš narod pa i uz krompir ili put jedu hljeb i to ne jednu krišku već po pola ili cijeli hljeb pojedu. I da, u Sarajevu se odvajkada govorio hljeb a ne kruh kako nam pokušavaju nametnuti.

Krila

Ona zna kako se melje žito i potkuhava kruh jer je tehnolog.....šta ona zna o nutritivnim vrijednostima i zdravlju!

Promotivni clanak

Hrana za sirotinju. Sluzi da napuse stomak i mislis da si sit

Vanja Masleša

Utoliti glad praznim kalorijama.

Lamija, Lamija

Prilog iz prve polovine 20-og vijeka. Slava ugljikohidratima!? Cirkus... gdje je osvrt na cinjenicu da hiljade ljudi svakodnevno otkriju da imaju celiac disease (celijakiju), ili u boljem slucaju gluten sensitivity? Gdje je pogled u buducnost kada ce ovaj jad od firme Sprind praviti hljeb bez glutena, a ne pogled u 1930-u i podizanje spomenika psenici i ugljikohidratima, uz izlistavanje rutinskih vitamina, kao da je struca panje izvor zdravlja?? Komediija od promo teksta.

/ Najnovije