Podgrijali glasine: Svi pišu da su Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni

Radiosarajevo.ba
Podgrijali glasine: Svi pišu da su Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni
PrtScr / Ima neka tajna veza...

Već neko vrijeme na internetu kruži glasina da su Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni par.

Hemija između njih dvoje nevjerovatna je u filmu Star is Born (Zvijezda je rođena), a "ima-neka-tajna-veza" trenuci nastavili su se i u periodu nakon premijere filma.

Lady Gaga je nedavno prekinula i zaruke što je dodatno podgrijalo ovu glasinu, a, nakon njihovog sinoćnjeg nastupa na dodjeli Oscara, raja na društvenim mrežama komentira kako Cooperova djevojka, Irina Shayk, mora imati nevjerovatnu količinu razumijevanja i povjerenja u svog frajera.

Naime, svi se pitaju kako se ona osjećala nakon ovog nastupa koji je, zamalo, kulminirao i poljupcem. Pogledajte ovo:

Pjevajući pjesmu Shallow uspjeli su ubijediti sve koji su ih gledali da su zaista zaljubljeni jedno u drugo, baš kao što su to njihovi likovi u filmu, Jackson i Ally. 

"Bradley Cooper i Lady Gaga ponašali su se kao da su jedini ljudi u prostoriji. I tako tri minute, bez prekida", napisala je jedna osoba na Twitteru.

U trenutku kad je Cooper sjeo pored nje, za klavir, već je postao i meme o zabranjenoj ljubavi, a na kraju pjesme, svi prisutni u sali Los Angelesa stojeći su aplaudirali.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije