Rusi dali upute Slovencima koje moraju ispuniti u roku od 10 dana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pravoslavna hrpa govana smrdljivi. yOni sami sebe izoluju. U svakom slucaju sam zahvalan. Sto manje genocidasa u Europi, bolje je za cicilizaciju!!!!!!!!

Zike

Ovog Labrova nikako ne merem ozbiljno svatit, kad se sjetim po kakvom je blatu gacao oko Sarajeva i sa ukradenom ikonom Bosnu napustio

Objektivan i nepristran

Samo napolje, nogom u guscu komplet, sta ce im Zlovenci tamo? Kome je interesantna ta naprstak drzavica ciji je glavni domet zajebavanje na granicama jadnih gastarbajtera? Rijetko iritantan mentalitet.

Benga ja

Ako je Slovencima dao upute onda nije slovenskom diplomati urucena nota, nego slovenackom.

Objektivan i nepristran

Ako je Slovencima dao upute onda nije slovenskom diplomati urucena nota, nego slovenackom. ka Benga ja Nisi u pravu, oprosti. "Slovenskom" je po matici hrvatskoj, a "slovenackoj" je po matici srpskoj, dakle OBADVIJE varijante su ispravne u BiH. U Hrvatskoj je pak ispravna samo "slovenskoj" , a u Srbiji samo "slovenackoj". Napomena: U matici hrvatskoj stoji "slavenski" kao posvojni pridjev u odnosu na Slavene. "Slovenski je posvojni pridjev u odnosu na Slovence. Prijateljski pozdrav.

Gdje god pisalo, nema smisla

Ako je Slovencima dao upute onda nije slovenskom diplomati urucena nota, nego slovenackom. ka Benga ja Nisi u pravu, oprosti. "Slovenskom" je po matici hrvatskoj, a "slovenackoj" je po matici srpskoj, dakle OBADVIJE varijante su ispravne u BiH. U Hrvatskoj je pak ispravna samo "slovenskoj" , a u Srbiji samo "slovenackoj". Napomena: U matici hrvatskoj stoji "slavenski" kao posvojni pridjev u odnosu na Slavene. "Slovenski je posvojni pridjev u odnosu na Slovence. Prijateljski pozdrav. ka Objektivan i nepristran<<

/ Najnovije